Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Proběhlo vyhlášení výsledků fotografické soutěže „Sony – Tvůj úsměv“

6. října 2008, 00.00 | Společnost Sony uspořádala fotografickou soutěž s charitativním podtextem, která nesla název „Tvůj úsměv“. Do této soutěže se přihlásilo více než 6 000 soutěžících. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo dne 30. září v prostorách SOHO + Restaurant & Garden. Hlavní cenou pro výherce byl například let balónem. Nicméně tou největší výhrou pro všechny lidi dobré vůle bylo jistě předání finančního daru v hodnotě 200 000 Kč pro charitativní organizaci „Zdravotní klaun“, která rozveseluje děti v nemocnicích.

 

 

 

Server fotografovani.cz hledá nového redaktora

23. července 2008, 00.00 | Pokud vás fotografie zajímá, baví, je vaším koníčkem nebo vás živí a máte chuť stát se členem mladého dynamického kolektivu, nabízíme vám možnost stát se novým redaktorem serveru fotografovani.cz. Buďte přímo u zdroje nejčtenějšího fotografického elektronického magazínu u nás!

 

 

 

Digiforum klepe na dveře - již po dvanácté

31. března 2008, 00.00 | Pokud Vás fotografie láká, baví, nebo dokonce živí, tak si rozhodně nenechte ujít nové Digiforum. Jedná se o největší veletrh u nás zabývající se fenoménem digitální fotografie a vším, co s ní souvisí. Jako jediná akce v Čechách nabízí pro každého fotografa – bez ohledu na jeho zkušenosti, technické vybavení či zaměření – novou inspiraci, mnoho cenných informací a zkušeností.

 

 

 

Jeden den České republiky

26. února 2008, 00.00 | Projekt obrazové kroniky „jednoho všedního dne v životě...“ zaznamenal mimořádný ohlas již v mnoha zemích světa. Od 4. března 2008 bude v pražském Mánesu zahájena výstavní expozice tohoto unikátního projektu. Na vernisáži v 18:30 bude také pokřtěna kniha Jeden den v životě České republiky.

 

 

 

Dny otevřených dveří v IDIFu

14. srpna 2007, 00.00 | Dny otevřených dveří u nás nabízejí příjemnou atmosféru a možnost setkání se zajímavými hosty. Pro letošní letní Dny otevřených dveří nás čekají posezení s fotografy prezentovanými v knize "Večery s fotografem" a s lektory fotoexpedic Thajsko 2008, Afrika 2008 a Peru 2008. Zájemci budou mít možnost navštívit naše pobočky v Brně i v Praze.

 

 

 

Večery s fotografem - Právě vychází!

25. července 2007, 00.00 | Pod hlavičkou IDIFu běží již od roku 2005 unikátní projekt Večery s fotografem, který dává zájemcům možnost setkat se s předními českými fotografy. Na této tradici staví i nová stejnojmenná publikace, která představuje osmnáct předních soudobých českých fotografů formou osobních rozhovorů a výběru z jejich tvorby.

 

 

 

Rekvalifikační kurz: Práce v oblasti portrétní, technické a reklamní fotografie

7. května 2007, 00.00 | Institut digitální fotografie otevírá podzimní a zimní čtyřměsíční komplexní kurz profesionální reklamní, technické a portrétní digitální fotografie, obsahující 300 hodin výuky a vlastní práce v ateliéru. Úspěšní absolventi získají kromě všestranných praktických dovedností a teoretických informací také osvědčení o rekvalifikaci na obor "Fotografické práce" (klasifikovaný v živnostenském zákoně jako řemeslná živnost).

 

 

 

Grafika News 5/2007 (0,7 MB)

16. března 2007, 00.00 | Vyšlo 15. 3. 2007. Obsahuje novinky z oblasti pre-pressu, tisku, elektronického publikování, digitální fotografie a produktů společnosti Apple na celkem 20ti stranách. Hlavní témata: Ohlášení Adobe Creative Suite 3, Microsoft XPS ve Windows XP, Canon EOS 1D Mark III. PDF formát (0,7 MB).

 

 

 

HP pracuje na nových technologiích

7. února 2007, 00.00 | Společnost HP se kromě výroby a prodeje konvenčních produktů věnuje také oblasti výzkumu a vývoje nových technologií, kam investuje nemalé prostředky. Tato činnost přinese čas od času zajímavé výsledky. Nakoukněme tedy nyní pod pokličku, co je nového v laboratořích tohoto amerického giganta…

 

 

 

HP a všechny novinky pod jednou střechou

31. ledna 2007, 00.00 | Minulý týden uspořádala společnost HP ve svých prostorách Malý Open House, kde v praxi předvedla všechny své poslední modely, které byly (nebo právě jsou) v poslední době uvedeny na trh.

 

 

 

Strana výpisu

... 30 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: