Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Fotosoutěž Čtení jako vášeň: uzávěrka se blíží!

12. července 2012, 14.18 | Zajímavá fotografická soutěž Čtení jako vášeň, kterou vyhlásila redakce časopisu Čtenář – měsíčník pro knihovny, má uzávěrku zasílání fotografií dne 31. července 2012. Vyhodnocení soutěžních fotografií a výběr na obálky bude probíhat v srpnu a září a v říjnu 2012 budou vyhlášeny výsledky.

 

 

 

Art Books Wanted 2012

8. července 2012, 21.53 | Výzva pro autory – Art Books Wanted je organizována nakladatelstvím EDITION LIDU s cílem podporovat umění a knižní kulturu v celosvětovém měřítku. Nakladatelství oznámilo výsledky mezinárodní Výzvy pro autory 2012 – výsledky veřejného hlasování.

 

 

 

Samsung EX2F s Wi-Fi

5. července 2012, 20.17 | Přejete si výkonný, důmyslně řešený a dobře vybavený kompaktní fotoaparát, u kterého byste nemuseli vyměňovat objektivy, ale mohli využít jeho kvalitní světelný zoom? Pak může být jedním z vašich favoritů nástupce kompaktu Samsung EX1 – model EX2F, který přináší oproti svému předchůdci zajímavá vylepšení. Jedním z nich je zabudovaný modul Wi-Fi pro jednoduchý a rychlý bezdrátový přenos pořízených fotografií a videoklipů.

 

 

 

Nové laptopy SONY VAIO – léto 2012

1. července 2012, 01.06 | Společnost Sony představila nové modely laptopů VAIO: E14P – elegantní stylový notebook pro každodenní práci s multimédii, E15 a E17 – snadno ovladatelné modely s novým zaobleným designem „wrap-around“, které mají velký touchpad podporující víceprstová gesta a nabízejí intuitivní ovládání bez tlačítek, S – kombinující výkon a mobilitu a uspokojí i náročné uživatele, Z – nejrychlejší VAIO v historii díky použití čtyřjádrových procesorů Intel Core i7 třetí generace a stejně tak i SSD modulů v RAID 0 zapojení a konečně T13 – první ultrabook Sony, a to elegantní a dobře vybavený.

 

 

 

GEODIS: tiskárny MUTOH ValueJet za akční ceny

29. června 2012, 15.35 | Společnost Geodis, distributor digitálních tiskáren Mutoh a výhradní distributor tiskáren EFI pro Českou a Slovenskou republiku, dnes odstartovala akci „Měsíc příslušenství ZDARMA“. Díky tomu nyní nabízí tiskárny Mutoh ValueJet za neuvěřitelné AKČNÍ CENY! Tato akce platí na digitální tiskárny Mutoh ValueJet 1614,ValueJet 1624 Pro a ValueJet 1324 Pro.

 

 

 

FOMEI: "desktop" inkjetové fotopapíry v prázdninové akci

28. června 2012, 09.51 | Společnost FOMEI prodává nejrůznější inkjetové papíry značek Ilford, Harman, Harman by Hahnemühle, Herma a Fomei. A protože se blíží letní prázdniny, což je období zvýšeného zájmu o tzv. desktop inkjetové fotopapíry, připravila FOMEI prázdninovou akci.

 

 

 

Acer Aspire One 725

25. června 2012, 18.14 | Acer rozšířil svou řadu nejlépe prodávaných netbooků o kompaktní multimediální model Aspire One 725. Tento elegantní stylový netbook umožňuje snadno a kdekoli ve vysoké kvalitě sledovat filmy a videoklipy, hrát hry a prohlížet fotografie. Je ale vhodný nejen pro multimediální zábavu, ale i pro vážnou práci.

 

 

 

Canon XEED SX6000 a WX6000

24. června 2012, 23.53 | Nabídku Canon rozšířily dva nové multimediální projektory. Oba mají vysoký světelný výkon, u modelu SX6000 to je 6000 lumenů, u modelu WX6000 pak 5700 lumenů, umožňují používat různé objektivy včetně nového ultradlouhého zoomu a příjemná je také snadná instalace a údržba.

 

 

 

Canon imageFORMULA ScanFront 300e a 300eP

21. června 2012, 09.59 | Nabídku Canon rozšířily tyto dva nové ultrakompaktní síťové skenery se softwarem eCopy ShareScan pro pokročilé zpracování dokumentů. Pomocí optického rozpoznávání znaků (OCR) lze při skenování dokumentů data extrahovat a v reálném čase je ověřit a integrovat do stávajících podnikových aplikací. eCopy ShareScan také umožňuje editovatelné dokumenty snadno odesílat rovnou do aplikací jako Microsoft Word a Excel a do informačních systémů včetně SharePoint, OpenText DM, EMC Documentum a iManage Worksite.

 

 

 

Microsoft Surface – stylový tablet s tenkou klávesnicí

20. června 2012, 21.51 | Pokud vám u tabletů chyběla skutečná klávesnice, nyní už nebude. Microsoft představil svou jedinečnou verzi tabletu, který nazval Surface a spojil v něm tablet a netbook – vytvořil tablet s tenkou výklopnou klávesnicí. Microsoft předpokládá, že jeho přístroj má šanci nahradit stolní počítač.

 

 

 

Strana výpisu

... 24 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: