Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

HP uvádí nové profesionální modely v segmentu LFP

18. června 2010, 00.00 | Společnost Hewlett-Packard uvádí na trh několik novinek z oblasti profesionálních LFP tiskáren. Jedná se o zařízení, směřující do profesionálních sfér a technických oblastí tisku (CAD, GIS), které posilují řady tiskáren Designjet Z a T. Konkrétně jde o modely: HP Designjet T770, Designjet T1200HD, Designjet Z5200 a model Designjet 111. Co tyto novinky mohou nabídnou?

 

 

 

Autogramiáda Romana Pihana v Brně

14. dubna 2010, 00.00 | Autor oblíbené publikace Mistrovství práce s DSLR zavítá u příležitosti nového vydání také do Brna. Dne 20.4. máte možnost nechat si podepsat Vaši publikaci nebo zakoupit novou v brněnském ateliéru IDIFu, diskutovat s autorem a shlédnout jeho fotografie z expedice na Island.

 

 

 

Mistrovství práce s DSLR: Právě vychází!

2. dubna 2010, 00.00 | Světlo světa spatřilo již 5. aktualizované vydání tohoto fotografického bestselleru! Mistrovství práce s DSLR jako první nabízí opravdu vyčerpávající odpovědi na všechny vaše otázky týkající se práce s DSLR. Jde o původní českou publikaci, na které tým lektorů IDIFu pracoval více než rok. Autorem textu je Roman Pihan, který se problematice práce s DSLR věnuje soustavně již přes pět let. Poslední vydání obsahuje mj. též zcela novou kapitolu Perspektiva a kompozice!

 

 

 

Macworld 2010: Veletrh plný překvapení

12. února 2010, 00.00 | Zatímco konferenční část Macworldu byla letos jednoznačným propadákem, veletržní část působila jak ze zcela jiné planety. Jak je možné, že jinde upadající veletržnictví v případě Apple komunity slaví takový úspěch? A jde opravdu o úspěch veletrhu jako takového?

 

 

 

Fotografická agentura Gamma nedávno ohlásila bankrot: Neslavný konec slavné legendy

26. srpna 2009, 00.00 | Co spojuje jména jako například Reuters, AFP, Magnum či GAMMA? Odpověď je nasnadě; jedná se o dnes již legendární fotografické agentury, které výrazně určovaly a stále značně ovlivňují tok moderní fotožurnalistiky. Nedávno však jedna z nich, francouzká fotoagentura Gamma, která na trhu působí více než 40 let, ohlásila bankrot . Je pád jmenované prestižní agentury důsledkem špatného managementu či konec této legendy způsobila probíhající ekonomická krize? Podrobnosti naleznete v článku.

 

 

 

Přijďte na EmbaxPrint 2009

14. května 2009, 00.00 | Ve dnech 19. – 22. 5. 2009 proběhne na brněnském výstavišti další ročník veletrhu EmbaxPrint, kde budou k vidění nejen novinky z oblasti obalového a průmyslového zboží, ale chybět nebude ani stále populárnější téma digitální fotografie, stejně jako například bohatý doprovodný program ve formě tematických workshopů.

 

 

 

Navštivte poutavou výstavu velkoformátových a panoramatických fotografií „WILDa AFRICA - WILDa AMERICA“

6. dubna 2009, 00.00 | V prostorách Novoměstké radni v Praze se od konce dubna do poloviny června koná výstava Jana Williama Drnka s názvem „WILDa AFRICA - WILDa AMERICA“. Jedná se o výstavu kvalitních velkoformátových a panoramatických fotografií, které autor pořídil během svých posledních exotických cest. Ukázky fotografií naleznete uvnitř článku.

 

 

 

CorelDRAW X4 Service Pack 2: aktualizace grafického editoru

28. ledna 2009, 00.00 | Společnost Corel před časem vydala druhý servisní balíček ke svému stěžejnímu produktu CorelDRAW. Najdete v něm podporu aktuálních RAW formátů digitálních fotoaparátů, několik drobných inovací a především slušnou řádku oprav stávajících funkcí editoru. Oficiální přehled změn a novinek v balíku CorelDRAW X4 SP2 najdete v článku.

 

 

 

Podle odhadů bude mít v roce 2013 globální trh s digitální fotografií hodnotu 230,9 miliard USD

11. listopadu 2008, 00.00 | Výzkumná zpráva amerického institutu BBC Research odhaduje, že hodnota celosvětového tržního odvětví s digitální fotografií nabude v roce 2013 impresivní výše cca 230,9 miliard USD. Pojďme se na zmiňovanou zprávu podívat blíže, abychom si mohli udělali bližší představu částkách, které se celkově v „kolotoči“ digitální fotografie „otáčejí“.

 

 

 

Pozvánka na akci Canon Profi Photo day na velkém formátu

4. listopadu 2008, 00.00 | Společnosti Canon, Fotoškoda, EIZO a Grafie si Vás dovolují pozvat na setkání v rámci akce Profi Photo Day na velkém formátu, které se koná 12. 11. 2008 od 10.00h. do 16.00h.
v areálu ZOO Praha.

 

 

 

Strana výpisu

... 29 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: