Grafika News 5/2007 (0,7 MB) - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Grafika News 5/2007 (0,7 MB)

16. března 2007, 00.00 | Vyšlo 15. 3. 2007. Obsahuje novinky z oblasti pre-pressu, tisku, elektronického publikování, digitální fotografie a produktů společnosti Apple na celkem 20ti stranách. Hlavní témata: Ohlášení Adobe Creative Suite 3, Microsoft XPS ve Windows XP, Canon EOS 1D Mark III. PDF formát (0,7 MB).

Institut digitální fotografie vznikl, aby podporoval širokou fotografickou veřejnost a pomáhal rozvíjet její praktické znalosti a dovednosti. Jednou z tradičních forem jsou i Dny otevřených dveří, které umožňují nahlédnout trochu pod pokličku IDIFu a například se poradit s lektory o volbě správného fotoaparátu, příslušenství či třeba fotografického kurzu. Navíc jde o příjemná neformální setkání fotografických fandů, na která se snažíme vždy připravit řadu bonusů a drobných překvapení.


Tento Den otevřených dveří jsme se rozhodli uspořádat ve spolupráci s časopisem Svět počítačů. Svět počítačů nabízí zajímavé čtení s radami a návody, které zaujmou nejen začátečníky, ale i pokročilé čtenáře. Přináší profesionálně zpracované informace o dění na trhu informačních a komunikačních technologií, informuje o novinkách a trendech. Kromě počítačové tematiky věnuje pozornost i souvisejícím oblastem – internetu, internetové telefonii, mobilním zařízením i spotřební elektronice. Důraz je kladen nejen na profesionálně zpracované informace a rozsáhlé srovnávací testy, ale i na podání informací čtivě a jazykem srozumitelným nejen IT profesionálům. Hlavním cílem je zaujmout nejen ty, kteří se o počítače zajímají hlouběji, ale i ty, kteří chtějí využít elektronické vymoženosti moderní doby pro zpříjemnění života. Z pohledu vydavatele je důraz kladen na praktické využití publikovaných informací a uspokojení potřeb čtenářů.
Svět počítačů je určen mírně a středně pokročilým uživatelům digitálních technologií. Všem, kteří chtějí být pravidelně informovaní o novinkách a trendech ze světa počítačů, internetu, komunikací a elektronické zábavy, se každých čtrnáct dní naskýtá možnost seznámit se s aktuálními informacemi z těchto oblastí, a to na 76 stranách za skvělých 49 Kč.
Kromě vlastního časopisu vydává Svět počítačů i samostatně prodejné tematické knížky, tzv. speciály. Aktuálním speciálem je publikace „Digitální fotografie od A do Z“, která bude k dostání od 28. března 2007 v prodejní síti a nabídne čtenářům na 128 stranách především praktické rady a tipy pro fotografování digitálním fotoaparátem. Osvětlí základní pojmy, rozebere zrcadlovku i kompakt do posledního šroubku, ukáže, jaké příslušenství existuje a jak s ním pracovat, vysvětlí, na co dávat pozor při výběru fotoaparátu, provede poutavou školou focení se známými fotografy, seznámí se současnými programy pro úpravu fotografií a mnoho dalšího. Nechybí ani seznam servisů nebo slovník fotografa.

Na Dnu otevřených dveří se můžete těšit na:
  • Praktické ukázky modelingové fotografie s možností aktivně se zapojit
  • Možnost vyzkoušet si v praxi studiové fotografické vybavení FOMEI a fotografickou techniku Canon
  • Setkání se zástupci časopisu Svět počítačů
  • Možnost individuální konzultace s lektory IDIFu a redaktory
  • Možnost v praxi vidět úpravy fotografií na PC
  • Slevy na publikace a vybrané kurzy IDIFu

A jak bude vypadat program? Celý den je rozdělen do dvou shodných dvouhodinových běhů, tak aby se v prostorách IDIFu v Hálkově ulici 2 v Praze mohli vystřídat všichni zájemci. To znamená, že si můžete s ohledem na zaplnění vybrat, zda chcete přijít na 10:00 nebo 14:00. Pro každý běh bude připraven nejen program, ukázky fotografování, ale i lehké občerstvení.

Vzhledem k tomu, že kapacita školících prostor je omezena, prosíme, využijte včas bezplatné on-line registrace zaručující vstup na konkrétní běh. Děkujeme za pochopení a těšíme se na shledanou.

Základní informace:
  • Termín: 10.04.2007
  • Čas: můžete volit běhy od 10:00 nebo 14:00 (vždy cca 2 hodinový program)
  • Místo: IDIF, Hálkova 2, Praha 2
  • Případné dotazy: 296 200 051

V případě zájmu neváhejte a registrujte se ZDE!

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » VSE  

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Sazba  

 » Rubriky  » Webdesign  

 » Rubriky  » Polygrafie  

 » Rubriky  » PDF - Adobe Acrobat  

 » Rubriky  » Photoshop  

 » Rubriky  » Software  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: