Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Nový zero klient Fujitsu FUTRO L

26. února 2013, 19.39 | Společnost Fujitsu představila novou řadu inteligentních zero klientů FUTRO L, která kombinuje možnosti vizualizace a VDI a nabízí efektivní možnost, jak dosáhnout výhod virtualizace desktopů, zejména vyšší bezpečnosti, flexibility při správě pracovních zařízení a nižších nákladů na vlastnictví. Zároveň umožňují kdykoli přístup k datům a specializovaným prostředkům.

 

 

 

Pouzdra Belkin pro čtečky PocketBook Touch a Basic

26. února 2013, 08.52 | Čtečky elektronických knih výborně slouží na cestách, je tudíž vhodné ochránit je před mechanickým poškozením vhodným pouzdrem, které přirozeně plní i funkci estetickou. PocketBook a Belkin nabídly nová elegantní a praktická pouzdra pro dvě nejoblíbenější čtečky PocketBook, modely PocketBook Touch a PocketBook Basic včetně modelu Basic New. Pro každý model je na výběr několik provedení.

 

 

 

Domácí tiskárna? Inkoustová A3+

25. února 2013, 09.31 | Vaše odpovědi na anketní otázku, na jaké tiskárně si doma tisknete fotografie, ukázaly, že nejčastěji používáte inkoustovou tiskárnu umožňující tisk fotografií do formátu A3+. Tuto volbu preferovala téměř čtvrtina všech respondentů. Na druhou stranu obdobný počet účastníků ankety si fotografie doma vůbec tisknout nechce.

 

 

 

NVIDIA GeForce GTX TITAN

21. února 2013, 06.11 | Nová karta poháněná nejrychlejším GPU na světě je vytvořena pro nejvýkonnější herní PC, osobní herní superpočítače, ale také tiché small factor počítače s velkým výkonem. Ideální je zejména pro výpočet v CUDA (střih, VFX, 3D grafika) a díky výborným termickým a akustickým vlastnostem také pro nové herní PC v malých skříních.

 

 

 

iZIN – IDIF vydává nový týdeník!

16. února 2013, 23.00 | IDIF začal vydávat nový internetový magazín o fotografování, videu, grafice, tisku a médiích. Průvodce světem zobrazování, který všem, zejména pak fanouškům, hobby fotografům a fotografkám, stejně jako studentům a studentkám těchto a dalších souvisejících oborů poskytne každý týden nejaktuálnější informace, zajímavé tipy, zábavu i praktické rady, rozhovory, ale také inspiraci.

 

 

 

CeBIT 2013 – vybrané základní informace

15. února 2013, 03.10 | Blíží se mezinárodní odborný veletrh CeBIT 2013. Uskuteční se na výstavišti v Hannoveru od úterý 5. do soboty 9. března 2013. K zajímavým tématům a programům bude patřit inteligentní systém pro řízení digitální domácnosti, v níž je vše automatizované prostřednictvím internetu a smartfonů a lze ovládat odevšad – od vytápění přes světla a žaluzie až po zábavní elektroniku.

 

 

 

Zalman Z9 D Series

13. února 2013, 08.09 | Firma Zalman představila čtyři nové verze oblíbené skříně Z9. Modely Z9 DI, Z9 DII, Z9 DIII a Z9 DIV jsou vybaveny regulátorem otáček a ukazatelem teploty a lze do nich namontovat až sedm ventilátorů. Vnitřní části skříní jsou opatřeny černým nástřikem, v levé bočnici je akrylové okno. Série Z9 je určena pro uživatele, kteří hledají kvalitní a dobře vybavenou a odvětrávanou skříň.

 

 

 

Samsung European Forum 2013

7. února 2013, 08.53 | Letošní evropskou konferenci uspořádala společnost Samsung Electronics, Co., Ltd., v Monaku a představila na ní řadu novinek z veletrhu CES´13. Prohnutý OLED televizor jsme sice neviděli, zato svou evropskou premiéru v auditoriu kongresového centra Grimaldi Forum měla Smart TV F8500. Samozřejmě nechyběla ani zajímavá foto-video technika.

 

 

 

Soutěž o fotoaparáty Samsung má své výherce!

1. února 2013, 18.06 | Kolika megapixely disponuje snímač fotoaparátu Samsung NX1000? Správná odpověď na tuto soutěžní otázku vám otevírala cestu k možnému zisku jedné ze tří hodnotných věcných cen Samsung. Soutěže se mohli zúčastnit všichni čtenáři a návštěvníci webových stránek IDIF – Fotografovani.cz a Grafika.cz. A 29. ledna si výherci své ceny převzali ve studiu IDIF, Vlkova 7, Praha 3 - Žižkov.

 

 

 

Czech Press Photo 2013: setkání fotografů Dvořáková & Fischer

17. ledna 2013, 21.25 | Alena Dvořáková a Viktor Fischer, držitelé Grantu primátora Prahy, vás zvou na prohlídku výstavy Czech Press Photo 2012 a na besedu s autory. Autorské prezentace vítězných fotografů Czech Press Photo, komentované projekce a besedy se konají v prostorách výstavy na pražské Staroměstské radnici.

 

 

 

Strana výpisu

8 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: