Pouzdra Belkin pro čtečky PocketBook Touch a Basic - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Pouzdra Belkin pro čtečky PocketBook Touch a Basic

26. února 2013, 08.52 | Čtečky elektronických knih výborně slouží na cestách, je tudíž vhodné ochránit je před mechanickým poškozením vhodným pouzdrem, které přirozeně plní i funkci estetickou. PocketBook a Belkin nabídly nová elegantní a praktická pouzdra pro dvě nejoblíbenější čtečky PocketBook, modely PocketBook Touch a PocketBook Basic včetně modelu Basic New. Pro každý model je na výběr několik provedení.

 

Belkin uzavřel v zemích CIS a v Rusku partnerství s výrobcem čteček elektronických knih PocketBook a představil stylovou řadu ochranných pouzder a krytů pro čtečky PocketBook. Obaly mají poutavý a praktický design, jsou navrženy tak, aby byly nejen elegantní, ale také čtečkám PocketBook poskytovaly nejlepší možnou ochranu i na cestách. Většina má zjednodušenou konstrukci, která umožnila snížit hmotnost na minimum.

 

pouzdra Belkin pro čtečky PocketBook Touch a Basic

 

V nabídce je několik různých modelů Pocketbook Basic Folio a PocketBook Touch. Jsou mezi nimi odlehčené modely z umělé kůže s měkkou vnitřní stranou a se sponou, která přidržuje obal při transportu v zavřené poloze a chrání tak displej. Nabízena jsou v černém a krémovém provedení. A pak jsou to elegantní pouzdra z polyuretanu s pružným řemínkem, který drží pouzdro na cestách bezpečně zavřené. Ta jsou nabízena v trojbarevné “štěrkové” úpravě.

 

pouzdra Belkin pro čtečky PocketBook: polyuretanové pro Basic a pro Touch Folio koženkové

 

PocketBook Touch – nový firmware

 

Společnost PocketBook International S.A. připravila pro uživatele svého nejoblíbenějšího modelu PocketBook Touch novou verzi firmwaru, a to 4.0. Uživatelé si ji mohou stáhnout přes Wi-Fi nebo pomocí propojení čtečky s počítačem.

 

Nový firmware promění čtení ve společenský zážitek. Přímo ze čtečky lze poznávat novou dimenzi světa elektronického čtení: sdílet své myšlenky, oblíbené knižní tituly a citáty s přáteli a známými. Verze 4.0 podporuje službu ReadRate, která zařízení snadno propojí s několika sociálními sítěmi, jako jsou Facebook, Twitter, Vkontakte a Odnoklassniki.

 

PocketBook 622

 

Nový firmware prohloubí čtenářské zážitky díky novému a optimalizovanému rozhraní a výrazně vylepšeným funkcím „nabídka čtení“ a „obsah“. Všechny běžné nástroje jsou nyní na dosah jedním dotykem. Stiskem a podržením textu při čtení lze označit text, psát si poznámky, vyhledávat na Googlu a ve Wikipedii a také sdílet text pomocí služby ReadRate v sociálních sítích.

 

Přepracovány byly funkce TTS (převod textu na řeč), Kalendář, Slovník, Prohlížeč a Novinky PocketBook. Mají nový vzhled navržený s ohledem na snadné používání. V novém firmwaru přibyly na seznam aplikací také Šachy a Knihkupectví. Zeď s událostmi zobrazená na hlavní obrazovce zařízení nyní nabízí aktualizovaný pohled, v němž lze zobrazené události filtrovat podle přání. Více informací najdete na stránce podpory zařízení PocketBook Touch.

 

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Aktuality  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: