Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Pravda je nahá a PDF horší než technologie Microsoftu

19. července 2001, 00.00 | Na bezpečnostní díry Microsoftu jsme si už zvykli, ovšem nyní je na řadě Adobe. Jak by se vám líbilo, kdyby někdo otevřel váš zabezpečený soubor PDF bez použití brutální síly?

 

 

 

Bez peněz kup svého konkurenta

18. července 2001, 00.00 | Přestože Corel nemá peněz nazbyt, rozhodl se zakoupit svého konkurenta, firmu Micrografx. Ovšem nakupovat se dá nejen za peníze.

 

 

 

Boj o trh se skenery

17. července 2001, 00.00 | Chcete nový skener? Už nemusíte čekat na nové ceny ani na lepší technickou podporu. Vše je tady!

 

 

 

Editorial aneb úvodník (1)

16. července 2001, 00.00 | Spousta zajímavých informací se do vydání Grafiky nevejde a u některých témat je škoda rozvádět dvouřádkovou informaci do celého článku. Tady máte malý souhrn "vedlejšího" dění.

 

 

 

Talentum.cz – učme naše talenty

13. července 2001, 00.00 | Díky "zkušebnímu provozu" serveru Talentum došlo k vykradení obsahu několika českých webů, přičemž Grafika byla mezi nimi. To ovšem není jediný sporný bod…

 

 

 

Učit se o prázdninách? Proč ne!

9. července 2001, 00.00 | Volný čas lze využít různě. Někdo chodí za holkama, jiný zase na pivo. Letos ale asi mnozí budou sedět u svých počítačů a studovat cyklus elektronických přednášek "Grafický design a reklama". Když je to navíc zadarmo, tak proč ne?!

 

 

 

Grafika Publishing s. r. o. a O. Neff s. r. o. společně propagují digitální fotografii

4. července 2001, 00.00 | Praha, 3. července 2001 - Společnosti Grafika Publishing, s. r. o., a O. Neff, s. r. o., vydavatelé prestižních oborových serverů Grafika.cz, Fotografování.cz a Digineff, se dohodly na spolupráci v oblasti propagace a popularizace digitální fotografie.

 

 

 

Další změny u poskytovatelů služeb tiskárnám

3. července 2001, 00.00 | Po Wam!Netu, Impresse a Viu prochází změnami i další firmy. Firma Printable oznámila zájem na zakoupení společnosti Colabria.

 

 

 

Druhé čtvrtletí také u Corelu

2. července 2001, 00.00 | Po Macromedii a Adobe ohlásil výsledky za druhé čtvrtletí 2001 také Corel. Nekoná se žádné velké překvapení, ale je to lepší než se očekávalo.

 

 

 

Corel Bryce 5 v červenci a pro Mac OS X

28. června 2001, 00.00 | Firma Corel oznamuje nové verze v poměrně značném předstihu, čímž se liší od svých konkurentů. Bryce 5 byl oznámen už na MacWorldu, od té doby se mírně posunul termín uvedení.

 

 

 

Strana výpisu

... 43 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: