Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Letní digitální orgie jsou zde

30. července 2001, 00.00 | Minulý týden proběhl první termín semináře Digitální fotografie na počátku tisíciletí. Jaké byly "digitální orgie", kterých se aktivně zúčastnila i naše redakce? Co nás čeká v dalších termínech za změny?

 

 

 

Nová MEGA digitální kamera od Canonu

30. července 2001, 00.00 | Pokud hledáte kombinaci špičkové digitální kamery a slušného digitálního fotoaparátu, potřebujete MEGAPixlovou kameru. Kromě Sony se v této oblasti aktivně angažuje i Canon.

 

 

 

Další sází na Shockwave

26. července 2001, 00.00 | Maxon uvolnil volný upgrade programu Cinema 4D XL, který obsahuje export do formátu Macromedia Shockwave a některé další lahůdky.

 

 

 

Co bude s okamžitou fotografií?

23. července 2001, 00.00 | Firma Polaroid má vážné finanční problémy a uvažuje o prodeji celého podniku. Osud instantní fotografie je zřejmě zpečetěn.

 

 

 

Dobře utajené Adobe

23. července 2001, 00.00 | Adobe neuvedla "desítkové" verze, a dokonce ani nemá na Expu svůj stánek. Zástupcům Mac User Groups však předvedla InDesign, GoLive, Illustrator a Premiere. ATM, ATM Deluxe a ATR pro Mac OS X neplánuje a otázkám na bezpečnost PDF se vyhýbá.

 

 

 

Editoriál aneb kočičárny (2)

23. července 2001, 00.00 | Celým světem hýbe PDF a ElcomSoft. Adobe toho nemá zrovna málo, protože musí bojovat na více frontách. Do toho přichází oživlý Corel. Nechce někdo natočit hollywoodský velkofilm?

 

 

 

Monitory s tváří - ADI Czech

20. července 2001, 00.00 | Po dlouholetém působení firmy Kulkoni došlo k přejmenování podle mateřské firmy. Při tiskové konferenci došlo také na pár zajímavostí kolem LCD.

 

 

 

Sherpa míří výše

20. července 2001, 00.00 | Agfa bude mít velkoformátovou tiskárnu s oboustranným tiskem a plotr s rychlým tiskem nebo vysokým rozlišením. Novinky mají být představeny na podzim.

 

 

 

Talentum.cz - jak to všechno skončilo

19. července 2001, 00.00 | A máme zde čerstvé a ucelenější informace o projektu Talentum.cz. Minulý týden jsme informovali o vykrádání článků významných serverů, včetně společnosti Grafika Publishing. Jak vyústila celá kauza, se dočtete v této polemice.

 

 

 

Kontrola za letu - FlightCheck 4

19. července 2001, 00.00 | Pokud potřebujete automatizovat kontrolu souborů, není mnoho lepších programů než FlightCheck. Nová verze toho opět umí víc.

 

 

 

Strana výpisu

... 42 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: