Zpravodajství z EmbaxPrintu na Internetu startuje! - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Zpravodajství z EmbaxPrintu na Internetu startuje!

Embax Daily

14. května 2001, 00.00 | Připravili jsme pro vás zpravodajství z 21. ročníku veletrhu EmbaxPrint. Navíc můžete získat volné vstupenky a řadu praktických informací ještě před začátkem veletrhu.

21. ročník veletrhu EmbaxPrint doslova klepe na dveře. Od úterý za týden se letos poprvé otevřou brány brněnského výstaviště pro polygrafickou veřejnost. Embax samozřejmě přinese celou řadu zajímavých expozic, exponátů a i bohatý doprovodný program. Jeho součástí je i projekt EmbaxPrint Daily, který navazuje na deník vydávaný Světem Tisku na posledním ročníku veletrhu. Letošní Daily se může kromě puncu oficiality pochlubit i celou řadou dalších důležitých novinek a vylepšení.

V pavilonu D na stánku č.4 budou redakce Grafiky On-line a Světa Tisku připravovat již od 21.5. každodenní zpravodajství z veletrhu. Naše redakce má na starost internetovou verzi, kterou najdete na adrese http://embax.grafika.cz. Redakce Světa Tisku připraví tištěnou verzi Daily. Jak tištěná, tak i elektronická verze se zaměří zejména na dění přímo v Brně, nicméně přinesou i nadčasové technologické články a několik velmi zajímavých rozhovorů s osobnostmi české polygrafie.

Tištěné Daily bude vycházet každý den veletrhu v nákladu 7.000 kusů, plnobarevně ve formátu A4. Bude distribuováno nejen přímo na Výstavišti, ale i ve vybraných hotelích a na letišti tak, aby bylo k dispozici všem potenciálním zájemcům. Stejně jako při posledním ročníku bude Daily k dispozici pro návštěvníky zdarma a nově bude doplněno i o anglickou mutaci.

Elektronická verze Daily je přístupná již nyní a zatím obsahuje základní informace o veletrhu a několik zajímavých článků o předchozím ročníku. Pro zpestření předveletržního týdně jsme pro vás zajistili soutěž o 50 volných vstupenek na veletrh. Stačí pouze odpovědět na 5 jednoduchých otázek a pak mít trochu štěstí při losování, které proběhne 21.5.2001. Lístky si výherci budou moci vyzvednout u pokladen přímo na výstavišti, takže se rozhodně vyplatí vyzkoušet štěstí. Vstupné není za až tak zanedbatelné!

Se startem veletrhu se rozjede naplno i elektronická verze Daily. Přinese zpravodajství, fotoreportáže, rozhovory a dokonce i webkameru z pavilonu D. Navíc bude možné z adresy http://embax.grafika.cz stáhnout PDF verzi tištěného Daily a získat tak všechny informace i mimo Brno.

Specialitou letošního Embaxu bude i velká polygrafická anketa pořádaná naším vydavatelstvím. Na anketu bude možné odpovídat jak přímo na Výstavišti, tak i na Internetu. Anketa bude zaměřena na využití Internetu a moderních technologií v současné české polygrafii. Všichni účastníci budou zařazeni do slosování o velmi zajímavé ceny a výsledky budou publikovány v podobě odborné studie.

A na závěr ještě jedna embaxová specialitka. Tou je historicky první tištěné vydání Polygrafického @dresáře. Jedná se o výběr nejzajímavějších záznamů z oborového adresáře server Grafika.cz zpracovaný do podoby 40stránkové plnobarevné brožury formátu A5. Polygrafický @dresář vychází v nákladu 5.000 ks a bude bezplatně distribuován návštěvníkům veletrhu. Pro ostatní jsme připravili PDF verzi, kterou si můžete bezplatně stáhnout z webu Daily.

Takže neváhejte a navštivte stránky Daily On-line. Rozhodně vám doporučujeme pravidelně sledovat tento server, nebo se přihlásit k odběru aktualit emailem.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Polygrafie  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: