Zbavte se myší aneb je libo tablet ? - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Zbavte se myší aneb je libo tablet ?

3. září 1998, 00.00 | S tablety WACOM jsme se již na našem serveru několikrát setkali. Po řadách ArtPad a UltraPad přicházejí na trh tablety a příslušenství s označením Intuos.

S tablety WACOM jsme se již na našem serveru několikrát setkali. Po řadách ArtPad a UltraPad přicházejí na trh tablety a příslušenství s označením Intuos. Jejich uvedení je součástí evropská kampaně a bylo naplánováno na 1. září 1998.

O jaké produkty se jedná ?
Základní výhodou nových tabletů a polohovacích zařízení Intous je ucelenost nabídky a propracovanost vzájemné spolupráce. Tablety jsou v deseti různých balících. Tablety jsou dodávány v rozměrech od A6 do A3 se širokou škálou příslušenství.
Kromě tabletů řada Intuos obsahuje polohovací zařízení. Samozřejmě je na výběr několik druhů per. Od tvarově klasických až po speciálně navržený model. Úplnou novinkou je "Airbrush" ( sprej ), který nemá na trhu konkurenci. A na závěr je zde 4D myš či kurzorový puk.

Každý má své jméno.
Všechna polohovací zařízení Intuos mají své vlastní unikátní číslo. Toho se využívá pro automatické rozpoznávání nástrojů. Po přiblížení nástroje k tabletu je nástroj rozpoznán a jsou převzata všechna uložená nastavení. To znamená, že můžete mít třeba deset per a pro každé vytvořený profil hrotu. Pak už jen sáhnete po správném peru a dostanete přesně ten nástroj, který potřebujete. Věřím, že každý si dokáže představit řadu využití této technologie.

Jak vypadají ceny?
Ceny se pohybují od 31.990 Kč za verzi s tabletem A3 až k nejlevnějšímu modelu A6 za necelých osm tisíc korun. Ceny jsou rozumně odstupňované tak, aby zákazník zaplatil pouze to, co opravdu potřebuje.

Závěrem Nové ohlášení a celou distribuci má na svědomí firma Conquest. Zatím jsme neměli možnost produkty testovat, ale věříme, že brzy nějakou tu recenzi přineseme.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: