Xerox v prvním pololetí - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Xerox v prvním pololetí

18. srpna 2000, 00.00 | Společnost Xerox CR zveřejnila finanční výsledky

Na své tiskové konferenci oznámila společnost Xerox CR, že její celkový obrat za první pololetí roku 2000 dosáhl 10 208 000 dolarů, to představuje 21% nárůst oproti prvnímu pololetí roku 1999. Zisk společnosti se ve stejném období zvýšil o 37%. Celkový počet prodaných kopírovacích zařízení se meziročně zvýšil o 12%, obrat o 36% a ziskovost o 5%.

V segmentu černobílých digitálních zařízení zaznamenal Xerox CR meziroční nárůst v počtu prodaných kusů o 200% a obrat se zvýšil o 78%. Zároveň však došlo ke snížení ziskovosti o 15%. V sektoru barevných kopírovacích zařízení došlo k nárůstu v počtu prodaných kusů o 325% a obrat se zvýšil o 296%. Také v tomto segmentu zaznamenal Xerox CR pokles ziskovosti o 17%.

Segment služeb XBS - Xerox Business Services vykázal nárůst v počtu nových klientů o 267%. Mezi společnosti využívající nově služby XBS patří Český Mobil, Nationale Nederlanden, Deloitte & Touche, CCS, AssiDomain/Sepap Štětí. Na celkovém obratu v počtu prodaných zařízení se podíl XBS zvýšil na 29%.

Divize XOS - Xerox Office Supplies, dodávající široký sortiment papíru Xerox a spotřebního materiálu ke všem zařízením, vykázala v porovnání s prvním pololetím loňského roku nárůst obratu o 89%. V absolutních číslech činí obrat za prní polovinu tohoto roku 2 587 000 dolarů.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: