Vytvořte nový layout Grafiky on-line - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Vytvořte nový layout Grafiky on-line

13. října 1999, 00.00 | Chcete se na trvalo zapsat do historie tohoto serveru? Vytvořte jeho nový design! Jedinečná šance pro šikovné webdesignery.

Pravidelní čtenáři našeho serveru jistě zaznamenali naše dosavadní pokusy o vytvoření nového layoutu serveru Grafika on-line. Bohužel není vše tak jednoduché jak to vypadá a tak jsme dosud vytvořené návrhy zatím na web nenasadily.

Přesto bychom se rádi v této otázce pohnuli v před. Vyhlašujeme proto poprvé veřejný konkurs na vytvoření našich nových stránek. Dopředu musíme zklamat všechny, kteří by na nás chtěli vydělat. Vytvořením našeho designu nabízíme především nejlepšímu autorovi možnost velmi významného zviditelnění na jednom z nejnavštěvovanějších oborových serverů českého Internetu (prostřednictvím umístění odkazu na homepage, uvádění v referencích, případně vytočením rozumného počtu rekl. bannerů). Ani tvůrci ostatních návrhů nezůstanou zkrátka - všechny výtvory na serveru trvale vystavíme vč. kontaktů na autory.

Jaký by měl být nový design serveru? Fantazii meze neklademe, je však třeba, aby design respektoval základní pravidla nezbytná pro umístění na velmi vytíženém zpravodajském serveru. Grafiky by tedy především nemělo být moc, ale ani málo (tj. např. 100 Kb grafických prvků je již opravdu mnoho). Na homepage serveru je třeba zachovat všechny stávající bannery v jejich současných velikostech - tj. jedna vývěska, 2x klasický banner, 4x reklamní tlačítko. Upoutávky zobrazené v současné době v pravém horním rohu nejsou nutné.

Hlavní stránce serveru by i na dále mělo dominovat aktuální zpravodajství včetně TOP STORY. Starší články bychom rádi ještě na homepage zobrazovali v jednotlivých rubrikách - viz např. jeden náš návrh umístěný na adrese https://www.grafika.cz/index_test.html. Pochopitelně, že přes hlavní stranu serveru je nutný přístup k dalším rubrikám a službám. V neposlední řadě potřebujeme na homepage také prostor pro krátké zprávy.

Konec konkursu je stanoven na 31.10.1999.

Do této doby můžete na adresu posílat své návrhy pouze HOME PAGE grafiky ve formátech jpg nebo gif. Návrhy není v žádném případě nutné rozřezat do HTML kódu. Začátkem listopadu uveřejníme všechny návrhu na serveru.

Na adrese vám současně rádi zodpovíme jakékoliv dotazy.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: