Vyhrát CD-RW mechaniku je tak snadné ! - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Vyhrát CD-RW mechaniku je tak snadné !

30. září 1999, 00.00 | Přinášíme seznam vylosovaných šťastlivců, kterým se podařilo vyhrát v naší poslední anketě. Jeden z nich si odnese CD-RW mechaniku, nejste to právě vy?

Všechno jednou končí a nejinak je tomu i u anket. Včera se rozjela volba Digitálního fotoaparátu roku 99 a zároveň došlo na poslední akt "Desatera otázek za Vaší výhru". Tato anketa, sponzorovaná společností Impromat PRAHA, byla zaměřena na otázky týkající se zálohování a bezpečnosti dat. Výsledky Vám přineseme v některém z dalších článků, protože získaná data jsou velmi zajímavá a snažíme se je podrobně analyzovat. Dnes je zde jiná příjemná povinnost a to rozdělování cen.

Anketa probíhala od 24.8. do 24.9.1999 a v průběhu tohoto měsíce přišlo celkem 1123 hlasů. Pokud si uvědomíme, že pro hlasující je připraveno celkem 6 cen, šance na výhru je poměrně slušná. Tedy aspoň výrazně větší, než vyhrát ve sportce nebo najít na ulici vypalovačku. Kdo se ankety zúčastnil jistě neprohloupil a teď s napětím očekává, zda se na něj usmála štěstěna.

Losování šesti výherců jsme provedli v naší redakci včera, tedy 29.9.1999 a zde jsou výsledky:

2.-6. Cenu, tedy balík 10 kusů CD-R médií Ricoh získávají následující šťastlivci :

  • Petr Krupička
  • Jan Vondráček
  • František Vrzáček
  • Vlastimil Dvořáček
  • Markéta Bálková

Hlavní cenu, tedy CD-RW mechaniku RICOH MP7040A, získává … Ještě ne, budu Vás trochu napínat, třeba se poznáte podle odpovědí. Našemu výherci je něco mezi 18-24 lety, zatím má pouze mechaniky CD-ROM a ZIP, data zálohuje na ZIPku, video si na počítači sice nepřehrává, ale jednou by chtěl. V otázkách zálohování odpověděl, že nejdůležitější je spolehlivost a že při nákupu mechaniky rozhoduje cena. Zřejmě měl nějaké tušení, a proto se nechystá žádnou mechaniku kupovat. Vážený pane Václave Vorlíčku, dobře děláte, protože mechaniku si můžete vyzvednout s občanským průkazem v naší redakci. Adresa je Praha 2, Hálkova 2.

Ještě bych rád upozornil, že všichni vylosovaní výherci byli kontaktováni emailem, takže pokud Vám dnes nebo zítra radostná zpráva nedorazí, jde pouze o schodu jmen a Vaše radost je předčasná. Jakékoli dotazy rádi zodpovíme na adrese .

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: