Toshiba - integrované řešení zálohování a nabíjení mobilních telefonů - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Toshiba - integrované řešení zálohování a nabíjení mobilních telefonů

2. září 2016, 13.47 | Toshiba představí na veletrhu IFA 2016 integrované řešení zálohování a nabíjení mobilních telefonů
Toshiba Europe GmbH oznamuje, že na veletrhu IFA 2016 v Berlíně odhalí nový produkt, který poskytne možnost nabíjení a zálohování telefonů se systémem Android™v jednom uživatelském kroku.

Zálohování a nabíjení v jedné operaci snižuje riziko ztráty drahocenných dat z mobilního telefonu

 

Mobilní telefony se stávají ‘device of choice' pro ukládání důležitého osobního obsahu, jako jsou kontakty, dokumenty, hudba, fotografie a videa. Nicméně i přes významné riziko ztráty dat kvůli krádeži, poničení nebo ztrátě telefonu se odhaduje, že pouze 8% lidí zálohuje data ze svých smartphonů denně (na základě průzkumu společnosti AVAST).

 

Inovativní technologie společnosti Toshiba je navržena tak, aby pomohla vyřešit zásadní problém každodenního zálohování dat zároveň s nabíjením telefonu, což je každodenní operace každého z nás.

 

 

Kromě zálohování dat nabídne Toshiba také speciální funkci pro zjednodušení přenosu dat mezi zařízeními, což využijí především uživatelé, kteří přecházejí ze starého telefonu na nový.

 

Tato aplikace pro AndroidTM je uživatelsky velice jednoduchá. Nový produkt Toshiby může také zjednodušit správu dat bez nutnosti použití počítače. Uživatelé PC budou moci použít technologii zálohování dat přes rozhraní USB typu A a USB typu C.

 

 

Přesto, že integrované zálohovací a nabíjecí stanice nebudou oficiálně uvedeny na trh do roku 2017, návštěvníci IFA 2016 budou mít možnost prohlédnout si tento produkt na stánku Toshiba.

 

Zdroj: Toshiba

 

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: