Tiskárny a studia v roce 2000 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Tiskárny a studia v roce 2000

26. listopadu 1999, 00.00 | Jak v polygrafii vydělat na Internetu? Na tuto a další otázky vám odpoví seminář Světa tisku.

Jak v polygrafii vydělat na Internetu?
2.12.1999 Praha
Nové informační a komunikační technologie mají dnes obrovskou popularitu na celém světě. Jak ale využít v náš prospěch všech možností, které tyto technologie nabízejí? Které postupy a technologie mohou přinést okamžité zvýšení obratu, příliv nových zákazníků nebo alespoň efektivní a tolik potřebnou výměnu zkušeností? Jak na Internetu vyhledat a používat informace, které jsou pro nás důležité? Jak nabídnout prostřednictvím Internetu své služby za odpovídající cenu a s co nejvyšším účinkem? Jak uzavřít výhodný obchod aniž bychom vstali od svého pracovního stolu?

Na tyto a další otázky si klade za cíl odpovědět seminář Světa tisku, který se bude konat v Praze ve čtvrtek 2.12.1999. Kromě odborníků na danou problematiku zde budou přednášet lidé, kteří byli před rokem ve vaší kůži a dnes se s vámi mohou podělit o první zkušenosti s obchodním využitím Internetu. Součástí semináře bude velkoplošná projekce názorných ukázek a panelová diskuse.

Seminář je rozdělen do pěti tematických bloků, z nichž každý vyvrcholí diskusí účastníků s přednášejícími. Jednotlivé bloky budou tak dlouhé, jak si to jejich problematika zaslouží, a pokud se k nějakému bloku rozvine delší diskuse, bude jí poskytnut potřebný prostor. Z tohoto důvodu není uváděn podrobný časový harmonogram semináře.

Předběžný program semináře:

Blok 1. Základy fungování Internetu
Krátký úvod do problematiky Internetu. Vysvětlení pojmu "Internetové obchodování" neboli "eBusiness".

Blok 2. Situace na Internetu v ČR
Informace o připojení, počtech uživatelů obecně a počtech uživatelů se zaměřením na problematiku polygrafie.

Blok 3. Současná světová špička internetového obchodování v polygrafii
Špičkové zahraniční aplikace pro obchodní využití Internetu v polygrafii, jejich filozofie, technické podmínky, rentabilita a možnost nasazení v našich podmínkách.

Blok 4. Jak to děláme u nás
Krátké vstupy zástupců českých firem z oboru, které šly cestou internetového obchodování. Zkušenosti, které při tom získali. Překážky, se kterými se museli vypořádat. Naplnění jejich cílů a rentabilita zaváděných systémů.

Blok 5. Co je třeba pro aktivní vstup do internetového obchodování
Jakým způsobem budovat elektronický obchod, limity hardware a software. Nutné a postačující podmínky pro jednotlivé kroky. Předpokládaný vývoj technických i legislativních podmínek v roce 2000.

POZOR: Kapacita semináře je 40 míst. V současné době zbývají cca 4 volná místa. V případě zájmu o účast na semináři v termínu 2.12.1999 nás proto kontaktujte osobně na telefonním čísle 02/96 20 00 50-1 nebo e-mailem na adrese .

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: