Skener Canon imageFORMULA P-215 předán - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Skener Canon imageFORMULA P-215 předán

26. srpna 2012, 09.40 | Stylový kompaktní dokumentový skener Canon imageFORMULA P-215, vhodný do kanceláře, domácnosti i na cesty, jsme si na našich webech představili několikrát: jako novinku, v testu a recenzi a také v soutěži. A v té byl v hlavní roli hned dvakrát: zaměřením soutěžní otázky a také jako věcná cena, připravená pro jednoho vylosovaného respondenta, který odpověděl správně.

Šťastným vítězem soutěže se stal pan Jan Kratochvíl z Prahy, kterému ještě jednou srdečně gratulujeme. Celkem evidujeme 170 správných odpovědí.

 

skener Canon předán

 

Připomeňme si, že soutěžní otázka zněla "Která z níže uvedených vlastností dokumentového skeneru Canon imageFORMULA P-215 je správně?" Odpovědi byly koncipovány lehce jako chytáky: A - nabízí vysokou kvalitu a rychlé skenování, B - podporuje obě platformy operačních systémů, Mac i PC, C - podporuje přímé skenování do cloudových aplikací včetně Evernote, GoogleDocs a SharePoint a D - nabízí všechny výše uvedené vlastnosti. A "D" je správně. Chcete-li, můžete si otevřít pojednání o skeneru imageFORMULA P-215 přímo na webu Canon.cz, anebo naši recenzi na webech Grafika.cz a Fotografovani.cz.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: