Seznamte se prosím ... - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Seznamte se prosím ...

1. července 1999, 00.00 | Možná jste si toho zatím ani nevšimli, ale v seznamech článků je jedna nové praktická informace. Víte co je nové? Pokud ne, článek vám napoví.

Server Grafika On-line pro vás připravuje poměrně rozsáhlý redakční tým. Základem jsou dva šéfredaktoři a toto jádro redakce doplňují skoro dvě desítky pravidelně přispívajících redaktorů. Možná si čtete podpisy pod články a možná již máte svoje oblíbené autory. Pokud ano, vycházíme vám vstříc novým uspořádáním indexů.

Od včerejšího dne jsou na hlavní stránce a v archívech u všech článků vypsáni i jejich autoři. Změna je to opravdu drobná, ale doufáme, že prospěšná. Jména autorů jsou doplněna i emailovou adresou. Věříme, že se tak zvýší počet vašich ohlasů a pomůžete nám zkvalitnit naší práci.

V průběhu července a srpna chystáme zásadní změny v uspořádání rubrik. Dostáváme poměrně mnoho ohlasů vytýkajících špatnou možnost vyhledávání starších článků. Nedávno zprovozněné vyhledávání, o které si můžete více přečíst ZDE, je sice dobrým vodítkem, ale rubriky potřebují razantnější zásah. Doufáme, že změny se podaří k lepšímu, i když každá změna sebou nese riziko nespokojenosti čtenářů. Proto vás chceme vyzvat, napište nám svoje názory na strukturu serveru. Rádi budeme reagovat na všechny vaše připomínky a náměty.

Emailova adresa pro ohlasy :

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: