Seybold zaèíná - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Seybold zaèíná

30. srpna 1999, 00.00 | Zacina jedna z nejvyznamnejsich akci v oblasti predtiskove pripravy. Sledujte nase nejzhavejsi zpravodajstvi.

Jedna z nejvýznamnìjších akcí z oblasti pøedtiskové pøípravy, Seybold Seminars, zaèíná právì dnes (30.8.) v San Franciscu. Jak jsme již døíve avizovali, nemùžeme na podrobné akci chybìt a již zítra se mùžete tìšit na nejžhavìjší pøehled novinek, které jsou zde prezentovány.

Zatím jsme dorazili po jedenáctihodinové cestì z Frankfurtu v poøádku do hotelu Maxwell v centru San Francisca. Navzdory pøedpokladùm odpovídá poèasí spíše pozdnímu podzimu a pøi vèerejší veèerní procházce jsme potkávali dokonce lidi obleèené v péøových bundách (ty jsme si s sebou pochopitelnì nevzali). Fotografie z celé naší cesty pøipravíme na server po našem návratu pøíští pondìlí.

A jaký je zatím Seybold?

Dnes (v pondìlí) probíhají zatím pøedevším pøípravné práce. Výstavní stánky jednotlivých firem, kterých je na veletrhu cca 350 se zatím dokonèují. Již dnes však zaèal maratón konferencí, kterých se budeme pochopitelnì poctivì zúèastòovat. Dnešní den zahájil Heidelberg pøedstavením svého nového workflow sytému Prinergy postaveném na bázi technologie Adobe Extrem. Zítra se tìšíme hlavnì na Steve Jobse, který jistì pøedstaví nìkteré nové produkty, o kterých jsme na serveru v posledním dobì spekulovali.

Zcela urèitì je proto na co se tìšit. Zpravodajství serveru sledujte v prùbìhu celého dne - vzhledem k aktuálnosti jednotlivých témat a znaènému èasovému posunu není možné dodržovat standardní èas uzávìrky.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: