Scitex vytvoří novou samostatnou společnost - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Scitex vytvoří novou samostatnou společnost

16. července 1999, 00.00 | Na poli digitálního tisku vsází Scitex na ink-jet. Proto také vytvoří novou společnost zabývající se právě výzkumem v oblasti Drop on Demand.

Izraelská společnost Scitex oznámila svůj záměr, vytvořit ze své divize Advanced Printing Products novou samostatnou společnost, do které kapitálově vstoupí noví investoři. Jednání ještě musí schválit antimonopolní úřady.

Nová společnost se zaměří na vývoj unikátních průmyslových digitálních řešení postavených na technologii Drop On Demand /kapka na vyžádání/. Těmto vysokorychlostním piezoelektrickým inkoustovým systémům je všeobecně přisuzována velká budounost, proto není divu, že Scitex vsází na jejich využitím. K tomu ovšem potřebuje odpovídající finance, kterých touto obchodní transakcí získá 33.5 milionů dolarů.

A kdo budou partnery Scitexu v nové firmě? Investovat budou mj. stávající akcionáři Scitexu, Clal Electronics Industries Ltd. a Discount Investment Corporation Ltd., spolu s následujícími kapitálovými fondy: Israel Infinity Fund LP, Templeton Direct Advisors, Inc. a další. Scitex bude ve společnosti držet podíl 17,5%, který může být zvýšen až na 47,5%.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: