Samsung uvádí na trh paměťovou kartu PRO Endurance - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Samsung uvádí na trh paměťovou kartu PRO Endurance

10. května 2018, 16.53 | Karta vyznačuje vysokou životností a nově definuje celý tržní segment. Karta PRO Endurance byla vyvinuta pro náročné použití v kamerových monitorovacích systémech a při úložné kapacitě 128 GB ji lze použít k pořizování nepřetržitého videozáznamu v garantované délce dosahující bezkonkurenčních 43 800 hodin

 

Společnost Samsung Electronics představila kartu Samsung PRO Endurance microSDHCTM/microSDXCTM, která nabízí zcela jedinečnou životnost a až 43 800 hodin nepřetržitého videozáznamu. Karta PRO Endurance je speciálně určena pro zákazníky ve spotřebním a B2B segmentu, kteří používají náročné systémy s videonahráváním, jako jsou dozorové a bezpečnostní kamery, osobní kamery či kamery do auta, a zaručuje rychlé a stabilní pořizování nepřetržitého záznamu. Podporuje rychlost čtení až 100 MB/s a díky vysoké rychlosti zápisu dovoluje pořizovat záznam v rozlišení Full HD.

 

Nové karty Samsung PRO Endurance budou v České republice dostupné od začátku června za doporučené maloobchodní ceny 629 Kč za 32 GB verzi, 1 190 Kč za 64 GB verzi a 2 190 Kč za 128 GB verzi.

 

„Spotřebitelé chtějí mít jistotu, že se na svá řešení používaná ke kamerovému dohledu mohou spolehnout, a poptávka po paměťových kartách s dlouhou životností a lepšími výkonnostními parametry, které dokážou obstát i v extrémních podmínkách, je nejvyšší v historii," uvedl Un-Soo Kim, senior viceprezident pro marketing značky divize Memory společnosti Samsung Electronics. „Společnost Samsung je hrdá na to, že uvedením paměťových karet PRO Endurance opět posunula technologické hranice možného, neboť zákazníkům kladoucím důraz na bezpečnost nabídnou tyto karty nejdelší životnost a optimalizovanou rychlost čtení i zápisu, která umožňuje přistupovat ke kriticky důležitým záznamům z bezpečnostních systémů prakticky okamžitě."

 

Ve srovnání s předchozími typy karet zaměřenými na rychlé čtení i zápis nabízejí paměťové karty Samsung PRO Endurance až 25krát delší životnost.

 

Karta Samsung PRO Endurance byla navržena tak, aby odolala nepříznivému prostředí, a je vybavena ochranou 4-Proof, což označuje odolnost proti vodě, extrémním teplotám, magnetickému poli a rentgenovému záření. V případě nouzových situací, nehod nebo krizí je karta PRO Endurance spolehlivým řešením pro zachycení klíčových okamžiků bez rizika kompromitace nebo ztráty dat.

 

Více informací získáte na www.samsung.com/memorycard.

 

Hlavní specifikace karet PRO Endurance

 

Kategorie

Samsung PRO Endurance

Kapacita

128 GB

64 GB

32 GB

Záznam ve Full HD

43 800 hodin

26 280 hodin

17 520 hodin

Formát

microSDHCTM a microSDXCTM

Rychlost čtení/zápisu

Rychlost sekvenčního čtení až 100 MB/s,
Rychlost sekvenčního zápisu až 20 MB/s

Datová sběrnice

UHS-I

Možnosti ochrany

4-Proof

Odolnost vůči vodě (IEC 60529, IPX7), odolnost vůči extrémním teplotám, odolnost vůči rentgenovému záření, magnetická odolnost

Záruka

Pětiletá omezená záruka

Tříletá omezená záruka

Dvouletá omezená záruka

Provozní teplota

Od -25 °C do 85 °C

 

 

Zdroj: Samsung

 

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: