RICOH Copy Connector Kit - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

RICOH Copy Connector Kit

1. července 1999, 00.00 | Dvojnásobná produktivita práce se spojením kopírovacích strojů Ricoh. Více v tiskové zprávě.

Společnost Ricoh uvedla na trh v České republice prostřednictvím firmy Impromat Copy Connector Kit - zařízení pro spojení do jednoho celku dvou digitálních kopírovacích strojů třetí generace s dvojitým laserovým paprskem Aficio 550 nebo Aficio 650. Při propojení např. dvou Aficio 650 lze tímto způsobem dostat výkon 130 stránek A4 za minutu za cenu, která je nižší než pořizovací cena jednoho kopírovacího stroje se stejnými parametry. Tato výhoda se naplno projeví při odstávce - u dvou strojů je možno provizorně pracovat na poloviční výkon, kdežto při jediném stroji o témže vysokém výkonu je možnost kopírování nebo tisku znemožněna úplně.

Aficio 650 Spojené stroje (libovolná kombinace Aficio 550 a Aficio 650) lze obsluhovat naprosto nezávisle na sobě dvěma pracovníky, jako by propojení neexistovalo. Jakmile je však nutno zvýšit kopírovací výkon, zadá se z ovládacího panelu řídící kopírky úkol, který je softwarově automaticky rozdělen na dva díly. V případě, že během práce např. dojde papír, projeví se naplno synergický efekt spojení. Zpráva o počtu nevytisklých kusů putuje zpět, druhý stroj převezme úlohu prvního a zajistí úplné dokončení práce ke spokojenosti zákazníka. K dispozici tak může být zásoba úctyhodných 13200 listů papíru.

Dvě kopírky se dají začlenit i do počítačové sítě bez jakýchkoliv problémů jako standardní síťová tiskárna s využitím technologie plug and play. Jsou kompatibilní se všemi typy sítí (Ethernet, Token Ring,…)

Copy Connector Kit je jako volitelné příslušenství určen pro zákazníky se 100-400 tisíci kopií za měsíc.Je dostupný prostřednictvím poboček firmy Impromat a jejích distributorů.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Stolní tiskárny  

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: