RICOH AFICIO COLOR 4006 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

RICOH AFICIO COLOR 4006

24. srpna 1999, 00.00 | Nová výkonná barevná kopírka formátu A3 je uváděna na náš trh. Nechybí samozřejmě plná podpora připojení k počítači.

Společnost Ricoh uvádí na trh v České republice prostřednictvím firmy Impromat barevnou digitální kopírku Aficio 4006. Nové zařízení pracuje rychlostí šesti barevných kopií za minutu nebo 28 kopií v černobílém módu (formát A4).
Vysoká rychlost je dosažena především vyspělou digitální technologií strojů Ricoh. Předloha je skenována pouze jednou a rychlost tisku kopií není omezována neustálým snímáním. Rozlišení 400 dpi a 256 odstínů plně vyhoví i vysokým nárokům. Ke komfortu přispívá krátká zahřívací doba osmi sekund v černobílém módu a 22,4 sekundy pro barevné kopírování.

Aficio 4006

Kopírka Aficio 4006 je vybavena zoomem 25-400% a velkým množstvím uživatelsky příjemných maličkostí přispívajících k vyšší kvalitě kopií - např. sytějším tonerem s velmi malými částmi (pro větší ostrost, lepší barevné přechody a výraznější barvy), automatickou barevnou kalibrací a nastavením parametrů kopírování podle předlohy (text, foto, …).

Ovládání se děje pomocí barevného LCD panelu o úhlopříčce 26 cm (10,4"), který zobrazuje menu i nasnímané dokumenty. Díky tomu se lze vyvarovat zbytečných kopií a šetřit náklady. Editovací funkce umožňují změnit (i vymazat) barvu jakékoliv vybrané části obrázku, takže z černobílé předlohy jde snadno vytvořit atraktivní barevný dokument. Pro preciznost je přidán až čtyřnásobný zoom (zvětšování) vybrané části. Přesnost výběru je 0.25mm.
Multifunkčnost je dána možností skenování dokumentů a také vysokorychlostního tisku přímo z počítače, takže v přístroji jsou integrovány tři funkce v jednom (kopírka, skener, tiskárna).
Atraktivitu ještě zvyšují přídavná zařízení - automatický podavač s obracením listů, desetimístný a dvacetimístný třídič se sešívačkou, nástavec umožňující získat barevné kopie přímo z pozitivního nebo negativního filmu a velkokapacitní zásobníky papíru, jejichž celková kapacita může být až 1550 listů.
Samozřejmostí, jako u všech produktů řady Aficio, je nízká cena za spotřební materiál, úsporný stav pro elektrickou energii, česká komunikace přes ovládací panel, české návody i manuály.
Nové multifunkční Aficio 4006 je dostupné od 1.11.1999 prostřednictvím poboček firmy Impromat (www.impromat-praha.cz) a jejích distributorů.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Stolní tiskárny  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: