Řešení pro váš server - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Řešení pro váš server

20. května 1999, 00.00 | Pro uživatele heterogenních sítí s počítači Macintosh a serverem se systémem Windows NT Server, se nyní nabízí velmi zajímavá novinka - MacServerIP.

Pro všechny uživatele heterogenních sítí, ve kterých pro počítače Macintosh zajišťuje serverové služby počítač se systémem Windows NT Server, se nyní nabízí velmi zajímavá novinka představená např. na letošním veletrhu CeBITu. Touto novinkou je programové vybavení MacServerIP. Software významným způsobem vylepšuje standardní systémové služby pro počítače Macintosh, které nabízí Windows NT Server, obsahuje celou řadu funkcí, jenž jsou zcela ojedinělé a mezi které patří možnost připojení počítačů Macintosh na server Windows NT po protokolu TCP/IP, možnost rozšířeného sdílení svazků a vzdálená administrace tohoto serveru. MacServerIP je v současné době jediným produktem, který nabízí přístup do AFP serveru pomocí protokolu TCP/IP při využití specifikace, která byla vyvinuta firmou Apple Computer pro produkty AppleShare IP. Uživatelům počítačů Macintosh je nyní umožněno, za použití standardního systémového AppleShare klienta verze 3.7 a vyšší, přistupovat na server Windows NT dovybavený programem MacServerIP, po rychlejším protokolu TCP/IP namísto pomalejšího protokolu AppleTalk DDP. Díky protokolu TCP/IP je tento přístup navíc možný z celého světa pomocí sítě Internet. Mezi další přednosti produktu MacServerIP patří rozšířené sdílení svazků. To umožňuje přístup klientům z počítačů Macintosh nejen na disky naformátované pod NTFS. Zároveň je sdílení rozšířeno i na výměnná média včetně CD-ROM.

Programové vybavení MacServerIP je možné pořídit ve třech rozdílných provedeních:

  • MacServerIP Personal Edition je navržen pro malé skupiny s max. deseti klienty. Vzdálená administrace není součástí dodávky.
  • MacServerIP Standard Edition je navržen pro střední skupiny s max. dvaceti klienty. Vzdálená administrace je součástí dodávky.
  • MacServerIP Professional Edition je navržen pro velké skupiny s max. dvěstěpadesáti klienty. Vzdálená administrace je součástí dodávky.
Download demoverze naleznete na adrese: http://www.cyansoft.de/download_f.htm

Distributorem produktu MacServerIP je společnost Macron.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: