Quentin a Amos za jeden provaz - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Quentin a Amos za jeden provaz

1. dubna 1999, 00.00 | Aprílová tisková zpráva praví, že Amos Software a Quentin se spojují v jeden rodiný podnik. Kdo stojí v pozadí? Grafika On-line má důkazy...

Podle dnešní společné aprílové tiskové zprávy společností Quentin a Amos Software došlo k senzační fúzi obou společností. Obě společnosti se s okamžitou platností slučují v jeden rodinný podnik zabývající se distribucí programového vybavení v ČR. V pozadí celé transakce překvapivě nestojí staré vedení společností, ale pan Ivan Malík a slečna Blaženka Metličková. Oba byly včera tajně oddáni na Novoměstské radnici a zvolili si společné příjmení Adobe.

Zasvěcení pozorovatelé si jistě již všimli, že pan Malík, který vždy vystupoval jako řadový pracovník společnosti, aktivně pracoval na většině projektů této společnosti. Původní odůvodnění, že se jedná o nenapravitelného workoholika se ukázala lichá, a tisková zpráva odhalila pravou příčinu jeho aktivity. Již v průběhu loňského roku totiž pan Malík získal majoritní podíl ve společnosti Quentin, jako vyrovnání starých pohledávek společnosti Macron vůči jeho babičce. Tento fakt tajil až do dnešního dne, kdy vyšel skandálním způsobem najevo.

Slečna Metličková, nyní již vlastně Blaženka Adobe, stojí v čele rodiny Metličků již od svých 13 let. Její dva bratři,donedávna považovaní za úspěšné podnikatele, se ukázali být pouze nastrčenými loutkami v její rafinované obchodní hře. Sňatkem s Ivanem Malíkem získala nejen kontrolu nad celým impériem Amos, ale i nad konkurenční společností Quentin. Cíl je jediný, pomstít se Macronu, který údajně stojí za rodinnou tragedií jejího otce.

Protože nepotvrzené informace o této netradiční obchodní transakci se k nám do redakce dostali již 29.3.99, požádali jsme redaktora X, aby sledoval pana Malíka. Výsledek se dostavil a jako jediné médium v ČR máme přímý důkaz o pozadí fúze. Fotografie byla pořízena zhruba 20 minut před utajovaným sňatkem.

Ivan Malík a Blaženka Metličková

--

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: