Produkty společnosti Xerox k dispozici zdarma - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Produkty společnosti Xerox k dispozici zdarma

26. dubna 2000, 00.00 | Nový internetový obchod společnosti Xerox umožňuje zákazníkům nákup online a některé hodiny dokonce zdarma.

Nový internetový obchod společnosti Xerox umožňuje zákazníkům nákup online a některé hodiny dokonce zdarma.

Xerox ČR, česká pobočka vedoucí světové společnosti v oblasti zpracování dokumentů, oznámila zavedení nového internetového prodejního místa na adrese http://www.shop.xerox.cz. Tento obchod umožní zákazníkům objednávat si produkty Xerox Small Office a osobní produkty pouhým několikerým klepnutím na tlačítko myši.

Pro urychlení nákupu online v počátečních fázích provozu obchodu zavádí společnost Xerox jednohodinový nákup zdarma. Během týdne od 1 do 7 května budou zákazníci moci využít možnost nakupovat jednu hodinu zdarma. Xerox každý den namátkově vybere jednu hodinu a zákazníci, kteří zadali objednávku v této hodině, dostanou své peníze zpět. Jako uživatel samozřejmě nevíte, kdy tato šťastná hodina nastane - ale je to vzrušující hra.

Nové internetové nákupní místo společnosti Xerox bude nabízet široký sortiment kvalitních produktů určených pro rychle se rozvíjející tržní segment malých a domácích kanceláří (SOHO), včetně tiskáren a multifunkčních zařízení.

Všechny objednávky zadané na adrese www.shop.xerox.cz budou vyřízeny partnery společnosti Xerox. V rámci tohoto přístupu realizuje Xerox Channel Group svoji strategii nepřímého prodeje a distribuce.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: