Připravili jsme pro vás na Invex 2002 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Připravili jsme pro vás na Invex 2002

Invex 2002

13. září 2002, 00.00 | Největší a zároveň nejdiskutovanější IT veletrh u nás se blíží a možná se právě rozhodujete, zda jej navštívíte. Snad vám volbu usnadníme tím, že odhalíme plány naší letošní účasti. Co pro vás naše vydavatelství letos připravilo?

Grafika Publishing se po roční odmlce opět vrací na veletrh Invex jako vystavovatel a spolu s partnery připravuje speciální program pro návštěvníky. V letošním roce najdete naši expozici v hale D pod číslem 38, tedy v pavilonu věnovaném mimo jiné internetovým projektům. Na ploše 36m2 se snažíme spolu s českým zastoupením společnosti Apple a Institutem digitální fotografie připravit takový malý ráj milovníků digitálních technologií.


Naše expozice bude umístěna v pavilonu D

Knihy na vlastní kůži
Grafika Publishing připravila pro podzimní období celou řadu tištěných titulů, kterými se snaží zaplnit prázdná místa v nabídce českých odborných knih. Z edice MujMAC krok za krokem bude na veletrhu možno si prolistovat a případně zakoupit knihy MacOS krok za krokem i Digitální video krok za krokem. Navíc na Invexu bude možno poprvé objednat za zvýhodněných podmínek připravovanou knihu MacOS X Shell krok za krokem, která je v edičním plánu zařazena na listopad 2002.
Pro milovníky digitální fotografie bude na Invexu poprvé v přímém prodeji nabídnuta kniha Zpracování digitální fotografie, pod kterou je podepsán autorský tým Institutu digitální fotografie. Nebude chybět ani možnost výhodného předplatného celé edice Praktická fotografie či objednání Tajné knihy digitální fotografie od Ondřeje Neffa.
Nezapomněli jsme ani na oblast DTP a polygrafie. Pro zadavatele tiskových zakázek nabídneme možnost výhodné objednávky knihy Tajemství výroby tiskovin plánovanou na konec podzimu 2002. A dále právě dokončované brožury PDF a formuláře v praxi.

Setkejte se osobně se svým oblíbeným autorem
Invex 2002 bude pro vás unikátní možností osobně se setkat s celou řadou jmen, která vídáte pod články na našich serverech či na knižních titulech. Zatím vám neprozradíme všechna jména, protože účast některých osobností je ještě v jednání, přesto můžeme poodhalit plány.

  • Ondřej Neff, šéfredaktor serveru Digineff.cz a člen Institutu digitální fotografie, bude na Invexu od středy do pátku.
  • Jan Březina, šéfredaktor serveru Grafika.cz a člen Institutu digitální fotografie, bude na Invexu k zastižení v pondělí a v úterý.
  • Petr Podhajský, šéfredaktor serveru Printing.cz a člen Institutu digitální fotografie, bude na Invexu od středy do pátku.
  • Martin Lér, šéfredaktor serveru MujMAC.cz, bude na expozici po celou dobu Invexu.
  • Ondřej Čada, autor a spoluautor knih z edice MujMAC krok za krokem, se mihne na Invexu bohužel pouze v úterý.

Navíc jsme pro vás připravili vždy od 13 do 15 hodin oficiální autogramiádu autorů dle následujícího harmonogramu:

PondělíJan Březina, Martin Lér
ÚterýOndřej Čada, Jan Březina
StředaOndřej Neff, Petr Podhajský
ČtvrtekPetr Podhajský, Martin Lér
PátekMartin Lér, Ondřej Neff

Apple na Invexu a důstojně
Se zastoupením značky Apple na Invexu je to bohužel již tradičně komplikované. Invex je jednoznačně PC orientovaný a například v loňském roce bylo opravdu problematické najít nějaký Macintosh. Je to pochopitelné, protože důstojná prezentace na Invexu je proklatě drahá a přímý efekt pro prodejce minimální. Proto jsme se rozhodli v letošním roce za podpory českého zastoupení vzít na svá bedra nelehký úkol, a to prezentovat Apple na Invexu. Protože se veletrhu neúčastní ani oficiální distributor, ani žádný významný prodejce Applů, bude na našem stánku velmi pravděpodobně jediná ucelená prezentace počítačů Apple Macintosh.
Na stánek jsme vměstnali celkem pět samostatných pracovišť. Jedno bude věnováno DTP a digitální fotografii (nový PowerMac G4), jedno digitálnímu videu (nový PowerMac G4) a dále jsme připravili pracoviště s novým iMacem, eMacem a nebudou chybět ani mobilní počítače. K dispozici bude kancelářské pracoviště a samozřejmě nebude chybět řešení pro multimedia a zábavu. Vše propojeno bezdrátovou sítí AirPort a doplněno perifériemi od HP.
Na každém pracovišti bude samozřejmě k dispozici fundovaný odborník a na veletrhu bude celou dobu přítomen i Martin Lér, šéfredaktor serveru MujMAC. Takže pokud se budete chtít na něco zeptat ohledně Applů, MacOS či aplikací, jistě se fundovaná odpověď najde.

Srdečně vás zveme
Doufáme, že vás připravovaný program přiláká na naši expozici. Samozřejmě připravujeme i několik dalších drobných překvapení, takže pokud budete mít od 7. do 11. října cestu do Brna, zastavte se v naší expozici. Budeme se těšit na setkání s vámi.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: