Priport v barvách Pantone - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Priport v barvách Pantone

21. října 1999, 00.00 | O tom, že jednobarevná kopie nemusí být jen černá se snaží svoje zákazníky přesvědčit společnost Ricoh. A když už jiné barvy tak jedině Pantone!

Společnost Ricoh uvádí na náš trh širokou škálu barevných náplní pro své digitální produkty Priport. Doposud bylo možno vytvářet kvalitní kopie v deseti barvách. Díky novým inkoustovým náplním lze dosáhnout levných barevných tisků pomocí více než tisíce odstínů Pantone i ve velkých sériích. Prakticky je možno dodat kteroukoliv barvu z této palety (mimo fluorescenční a metalické barvy) a použít ji ke zpracování např. firemního loga, hlavičkového papíru nebo pozvánek do odpovídajícího odstínu.

RICOH Priport Produkty Priport se vyznačují především nízkou cenou za kopii, která je asi čtyřikrát levnější než běžné kopírování. Principem je jednoduché zhotovení "masteru", předlohy, podle které jsou produkovány kopie. Tato kopie může být vytisknuta jednou barvou; v případě nutnosti vícebarevného tisku je možno nechat kopii zpracovat tolikrát, kolik je barev na výsledném dokumentu. Pro zvýšení jistoty zákazníka se navíc ke každé barvě přikládá zkušební výtisk.

Digitální srdce Priportu má několik významných výhod - umožňuje kombinovat dva různé originály velikosti formátu až A3, pomocí připojení k PC lze využít možnost zpracování obrazu vytvořeného například ve Photoshopu s předlohou, tisknout 4, 8 a dokonce i 16 zmenšených předloh na jeden list, reprodukovat datum, číslo strany nebo vybraný text přes kopii. Díky novému procesu tisku Dual Cylinder System se zvýšil tlak na papír a bylo docíleno lepšího pokrytí a vyplnění barvou. Hustota bodů je kvalitních 400 dpi.
Snížila se i hlučnost technologie, která má nyní úroveň rychlých kopírovacích strojů. Velmi dobrá produktivita práce je dosažena rychlostí 60 - 120 stránek za minutu.

Barevné náplně pro Priport jsou k dispozici ihned prostřednictvím poboček firem Impromat (www.ricoh.cz) a jejich distributorů.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Stolní tiskárny  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: