Olympus v plné síle. - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Olympus v plné síle.

18. února 1998, 00.00 | Podle posledních zpráv začala minulý týden firma Olympus dodávat nové SSFDC karty pro své digitální fotoaparáty i do ČR.

Podle posledních zpráv začala minulý týden firma Olympus dodávat nové SSFDC karty pro své digitální fotoaparáty i do ČR. Po dlouhých odkladech se na náš trh dostává karta s kapacitou 8 MB. Tento krok jistě uvítají všichni majitelé fotoaparátů Olympus, protože tím získávají možnost zdvojnásobit kapacitů paměti svých digitálních miláčků. A co víc, už nyní se mohou těšit na další zvýšení, které se připravuje.
Karta s kapacitou 8 MB byla jedním z posledních produktů, které se ze sortimentu firmy Olympus v ČR neprodávaly. Nyní máte možnost u nás zakoupit kompletní řadu fotoaparátů CAMEDIA ( 420L, 820L, 1000L a 1400L ). S tím, že poslední jmenovaný typ, tedy 1400L, lze zakoupit pouze ve verzi SDK. Tato zkratka znamená, že k fotoaparátu získáte velké množství doplňků v ceně. K fotoaparátům lze zakoupit paměťové karty o kapacitě 2, 4 nebo 8 MB, zdroj, PCMCIA kartu a předsádky. Jediný doplněk, který zatím není dostupný na našem trhu je adaptér pro SSFDC karty v podobě 3,5" diskety.
Kromě digitálních fotoaparátů v nabídce najdete sublimační tiskárny a scaner filmů ES - 10. Tím jsme vyčerpali nabídku produktů v oblasti digitálních přístrojů, přestože nabídka firmy Olympus je mnohem širší. A nezbývá, než se těšit, čím nás Olympus překvapí příště.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: