Nevíte si rady? Poradíme vám.... - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Nevíte si rady? Poradíme vám....

13. prosince 1999, 00.00 | Grafika on-line spustila novou verzi strukturované poradny, ve které mají prostor na odpověď jak členové redakce, tak i jednotliví čtenáři.

Grafika on-line spustila novou verzi strukturované poradny, ve které mají prostor na odpověď jak členové redakce, tak i jednotliví čtenáři.

Grafika on-line prochází postupně podrobnou omlazovací kůrou. Nejviditelnější byla patrně nedávná změna designu, řada drobných i významných změn se však odehrává neustále. V současné době především dokončujeme novou verzi našeho redakčního systému, mnoho práce zabere také Galerie, která čeká ještě na několik vylepšení zásadnějšího charakteru (již dnes v ní však naleznete několik set fotografií).

Do konečné fáze se nám konečně podařilo dopracovat strukturované diskuzní fórum, které by nyní mělo velmi dobře sloužit svému účelu - sdílení problémů a rad mezi členy redakce a čtenáři samotnými. Byli bychom rádi, kdyby fórum postupně nahradilo naše e-mailové konference, které sice mají mnoho uživatelů a velký provoz, ale z dlouhodobého hlediska přinášejí prospěch pouze menší skupině našich čtenářů, kteří mají trpělivost přijímat každý den mnoho e-mailových zpráv.

Nové diskuzní fórum je e-mailové konferenci ostatně velmi podobné - zadáte-li např. do fóra svůj dotaz, můžete si zvolit, aby se všechny odpovědi zobrazovaly nejen na www stránkách, ale aby vám současně odešly e-mailem na zadanou adresu. Pochopitelně, že v jednotlivých příspěvcích lze na webu i zpětně vyhledávat.

Současná struktura fóra není konečná - jakékoliv připomínky a názory (nejen k diskuznímu fóru) můžete zadávat ZDE.

Samotné diskuzní fórum naleznete na adrese www.grafika.cz/forum.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: