MetaCreatins aktivní pouze v oblasti e-komerce - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

MetaCreatins aktivní pouze v oblasti e-komerce

27. prosince 1999, 00.00 | Společnost MetaCreations již nebude vyrábět známé programy jako zásuvné moduly KPT, Bryce 3D, Painter a řadu dalších.

Společnost MetaCreations známá např. svými zásuvnými moduly KPT, programy Bryce, Painter a řadou dalších oznámila, že se nadále bude věnovat pouze tzv. vizualizačním řešením v oblasti elektronické komerce. Veškerá činnost společnosti se tedy bude nadále točit okolo technologie MetaStream umožňující streamování a zobrazování interaktivních virtuálních 3D produktových prezentací umístěných na www stránkách (spolu s firmami Minolta a Kodak dodává MetaCreations také 3D MetaFlash kamery pro zachycení obrazu produktů v 3D prostoru).

MetaCreations považuje zmíněný trh za nejdynamičtější v oblasti elektronické komerce, která již sama o sobě prožívá velký rozvoj. Např. podle studie Forrester Research bude trh s vizualizačními řešeními růst z 6 miliard dolarů v roce 1999 na 45 miliard dolarů v roce 2003. Podle řady analytiků (MetaCreations uvádí např. Forrester, CNET a Jupiter Communications) představuje právě MetaStream vedoucí vizualizační technologii v oblasti interaktivního prodeje produktů na webu.

Na rozdíl od vizualizačních řešení nepovažuje společnost MetaCretaions trh s grafickým software za tak perspektivní. Společnost proto projde velkou restrukturalizací a všechny produkty, které nejsou spojeny s e-komercí budou nejspíše prodány. Současně MetaCreations slibuje, že pro všechny své produkty bude nadále poskytovat technickou podporu. Výsledkem restrukturalizace bude také propuštění cca 100 zaměstnanců a vysoká finanční ztráta.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: