LCD monitor EIZO EV2216W - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

LCD monitor EIZO EV2216W

14. října 2013, 11.05 | Od září 2013 je v České republice a na Slovensku v prodeji nový LCD monitor v ekologicky úsporné řadě EV – EcoView. Výrobce ho vyvinul speciálně pro kanceláře, „dealing roomy“ a dohledová pracoviště. Model má 22” LCD panel s poměrem stran 16:10, rozlišení 1680 × 1050 px a jasné a úsporné LED podsvícení.

 

LCD monitor EV2216W je osazen panelem TN s technologií UpView, která alespoň částečně eliminuje nežádoucí efekt „tmavnutí“ obrazovky při bočních úhlech pohledu. Panel má polomatnou povrchovou úpravu pro zamezení nežádoucích odrazů okolního světla se silně omezujícím třpytem na jednolitých plochách. Tím je dosaženo v této cenové kategorii vysoké kvality obrazu s jasnou grafikou a strukturami i ostrým textem. Monitor vykazuje kontrast 1000:1 a jas 250 cd/m2.

 

Nově použitá funkce EcoView Optimizer 2 dokáže uspořit až 30 % energie snížením jasu podsvětlovacího systému za současného zvýšení zisku obrazu v tmavých plochách. Čitelnost textu tak zůstává zachována i při snížených hodnotách jasu podsvětlení. Standardem je funkce Auto EcoView pro automatické přizpůsobení jasu monitoru podle intenzity okolního osvětlení. Novinkou je vylepšená funkce EcoView Sense 2 pro automatické vypínání/zapínání monitoru podle přítomnosti obsluhy, kdy jsou detekovány pohyby i vyzařované teplo uživatele.

 

LCD monitor EIZO EV2216W

 

Monitor umožňuje snadné přepínání mezi pěti předvolenými videorežimy: uživatelsky nastavitelnými User1 a User2, sRGB, Movie a také Paper pro stále rozšířenější čtení elektronických knih a dalších dokumentů. Jednotlivé videorežimy lze libovolně přiřazovat různým aplikacím, aby se při kliknutí na ikonu příslušné aplikace monitor automaticky přepnul do uživatelem přiřazeného videorežimu.

 

Monitor má tři videovstupy: DisplayPort, DVI-D a D-Sub15, integrovaný reproduktor s výkonem 1 W, vypínač síťového napětí pro nulovou spotřebu. Nabízen je v černém a světle šedém provedení. Více informací na webu EIZO.cz.

 

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Digitální video  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: