Jak žhavé informace chcete? - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Jak žhavé informace chcete?

12. července 1999, 00.00 | Na kolik vás zajímají novinky ze světa grafiky a polygrafie jsme se dozvěděli v naší mini anketě. Co se zrodí z tohoto hlasování?

Stále se snažíme hledat cesty, jak zlepšit naše zpravodajství a co nejlépe vyhovět vašim požadavkům. A tak kromě mnoha jiných nás napadla myšlenka připravovat pro vás co nejžhavější zpravodajství ve stylu "NEWS". To by znamenalo informační službu, která by přinášela co nejžhavější krátké zprávy z oboru grafiky a polygrafie. Než jsme začali pracovat na realizaci celého projektu nedalo nám to a zeptali jsme se vás, zda máte o podobnou službu zájem. Přesněji řečeno jsme se zeptali, zda jste ochotni navštěvovat server i několikrát denně za podobnými zprávami. Poměr hlasování 230:323 je sice mírně záporný, ale pro nás jde o velmi kladnou odezvu.

Představa, že přes 40% našich čtenářů je ochotna několikrát denně věnovat svůj čas rychlému internetovému zpravodajství, je velmi lákavá. Neotálíme a již nyní se pracuje na realizaci systému, který by přinášel zprávy rychle a kvalitně.

Každý systém má svoji nosnou myšlenku, kterou provází nelehká realizace. Abychom co nejlépe vyhověli vašim požadavkům, dovolíme si vás pořádat o další spolupráci při vytváření systému, který ve svém důsledku bude sloužit vás, čtenářům. Vyzýváme vás, kterým není lhostejný vývoj našeho server, napište nám svojí představu, jak by vám zpravodajství vyhovovalo. Jaké zprávy vás zajímají, jak často a kolik zpráv by mělo přibývat? Jsou pro vás zajímavé zprávy pouze z domova, nebo vás zajímá i celosvětový vývoj našeho oboru? A co takhle odkazy na zajímavé stránky?

Je sto různých podob, jak realizovat podobný projekt. Pokud nám zašlete svůj názor máte možnost ovlivnit vývoj systému a přiblížit jej svým potřebám. Využijte tuto poměrně ojedinělou šanci, stačí najít několik minut a poslat nás svoje námět emailem na adresu .

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: