Jak dostat Corela Draw9 zadarmo? - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Jak dostat Corela Draw9 zadarmo?

3. srpna 1999, 00.00 | Dnes jsme předali novému šťastnému majiteli programový balík Corel Draw9. Co je potřeba, aby na vás bylo české zastoupení tak hodné?

Vyhlášení výsledků soutěže je předposledním krokem každé akce. Pak už následuje jediné, předat ceny, poděkovat sponzorům a poblahopřát vítězům. Pokud si myslíte, že jde o veskrze formální a nudnou záležitost, tak jste na omylu. Krásným příkladem může být naše soutěž Tričko 99. Její výsledky jsme vyhlásili v pátek a již dnes jsme předali cenu. Předaní balíku Corel Draw9 proběhlo v naší redakci a to za přítomnosti zástupce společnosti Corel.

Pan Hofman z Corelu CZ přinesl do naší kanceláře zmíněnou cenu nějakých 10 minut před smluveným termínem. To bylo velmi praktické, protože náš vítěz pan Vladimír Jan Svěrák dorazil takřka se sekundovou přesností. V průběhu krátkého rozhovoru se ukázalo, že již Corela v poslední verzi má a to od jeho uvedení. Jedná se o zkušeného uživatele, který v tomto programu pravidelně pracuje. Nicméně přivítal cenu s radostí.

Dalo se předpokládat, že se soutěže zúčastní převážně zkušení uživatelé. Vždyť v naší poslední anketě se přes 50% hlasujících přihlásilo k pravidelnému užívání programů Corel. Oficiální čísla o prodaných balících na českém trhu odmítají zveřejnit všichni velcí distributoři. Přesto se dá předpokládat, že pozice Corelu je velmi silná.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Vektory  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: