Internetové fotoalbum - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Internetové fotoalbum

27. dubna 2000, 00.00 | Naše virtuální galerie dostala novou službu v podobě elektronických pohlednic. Toto nové spojení vytvořilo jakési internetové fotoalbum, které je k dispozici i Vám!

Virtuální galerie je projektem, který se stal součástí našeho serveru a v současném okamžiku obsahuje skoro 3000 originálních fotografií. Tento fakt nás vedl ke zprovoznění nové služby, kterou bychom vám rádi dnes představili. Nejde o převratnou originální novinku, která by změnila svět, nicméně věříme, že jde o formu zkvalitnění služeb virtuální galerie.

Pokud máte k dispozici digitální fotografie, tak jistě přemýšlíte nad tím, jak je co nejlépe využít a předvést. Virtuální galerie nově obohacená o zasílání emailových pohlednic je tím optimálním nástrojem. Fotografie jednou uložíte zcela bezplatně na server galerie, kde jsou přístupné návštěvníkům. U každé fotografie pak máte možnost zaslat svým známým upozornění na možnost vidět vaše dílko. Fotografie zůstává v galerii a emailem odchází pouze adresa, na které ji může adresát vidět. To znamená, že nikomu nezahltíte schránku velkým množstvím dat.

Celkově se tak dá říct, že virtuální galerie se stává jakýmsi elektronickým fotoalbem. Fotografie do ní zadané můžete snadno předvádět a navíc k nim připojit komentář a další technické údaje.

Ukázková pohlednice

Při odesílání mají uživatelé možnost připojit vzkaz pro adresáta a tak vlastně vytvořit kompletní elektronickou pohlednici. Systém do budoucna počítá s možností výběru šablony pohlednice a s dalšími rozšířeními.

Nové služby mohou samozřejmě využívat nejen autoři snímků, ale i všichni návštěvníci galerie. Pokud najdete snímek, který se vám líbí, můžete na něj upozornit přátele, známé či kolegy v práci. Systém samozřejmě respektuje autorská práva a pokud si to autor fotografie přeje, je odeslání znemožněno.

Doufáme, že nový systém pohlednic vyzkoušíte a stane se novým zdrojem zábavy a rozptýlení. Napište nám svoje náměty na vylepšení celého systému a již nyní se můžete těšit na připravovanou soutěž, ve které budete moci změřit svojí kreativitu při návrhu nových pohlednic.

Ukázka II.

Máte chuť si všechno vyzkoušet v praxi? To není žádný problém. Stačí si v galerii najít zajímavou fotografii a kliknout u ní na odeslání. Snadné že? Tak prosím, do galerie se dostanete ZDE.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: