HP SureStore chrání data Grafiky On-line - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

HP SureStore chrání data Grafiky On-line

30. října 2000, 00.00 | Společnosti Grafika Publishing a Hewlett Packard uzavřely dohodu o dlouhodobé spolupráci při zálohování dat serveru Grafika.cz.

Praha, 27. 10. 2000 Společnost Hewlett-Packard podepsala s vydavatelstvím Grafika Publishing dohodu o vzájemné spolupráci, která se týká řešení zálohování dat tohoto vydavatelství.

Díky bouřlivému rozmachu Internetu a elektronického zpracování dokumentů stojí mnoho společností před otázkou bezpečného ukládání narůstajících objemů dat. Obor zálohování a archivace dat se tak dostává do popředí důležitosti, neboť mít data znamená mít data uložená spolehlivě a mít přístup k datům v okamžiku, kdy je potřebujeme využívat. A i v našich krajích platí pravidlo, že cena hardware je jen zlomkem ceny dat, která jsou na něm uložena. Na podcenění tohoto pravidla již doplatilo mnoho společností. Statistiky praví, že těžkou ztrátu dat přežívá pouze 6% společností. Zbytek, plných 94%, neobstojí bez svého know-how na konkurenčním trhu a odchází za oponu dějin.

HP SureStore je rodinou produktů pro bezpečné zálohování a archivaci dat. HP SureStore je ve světě zálohování a archivace dat synonymem bezpečnosti. Pod touto značkou najde zákazník vždy kompletní řešení, které na první místo klade bezpečnou obnovu dat v případě havárie systému. Jako jediné na trhu nabízí DAT mechaniky HP SureStore široce použitelnou funkci "tlačítko nouzové obnovy dat (HP OBDR)", podporovanou většinou výrobců zálohovacího software, s jejíž pomocí lze obnovit v případě havárie nakonfigurovaný systém a data stiskem jediného tlačítka ve velmi krátké době. Jen úspory za zkrácené prostoje firmy hravě zaplatí cenu zálohovací mechaniky. Nemluvě pak o hodnotě zachráněných dat!

Vydavatelství Grafika Publishing si nyní vybralo automatický zavaděč pásek HP SureStore DAT 40x6e pro zálohování nečtenějšího on-line magazínu pro grafiku, pre-press a tisk Grafika On-Line (www.grafika.cz), stejně jako pro zálohování dalších projektů provozovaných na hardware této společnosti. Každý pracovní den vychází na serveru Grafika On-line v průměru pět článků věnovaných uvedené tematice. To je za léta existence tohoto média výrazný objem dat, která jsou nyní chráněna prostřednictvím HP SureStore řešení tak, aby čtenáři bez problémů našli každý pracovní den svůj čerstvý příděl kvalitních informací přinášených tímto periodikem.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: