Grafika nám roste před očima - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Grafika nám roste před očima

15. července 1999, 00.00 | Přinášíme komentované výsledky červnového auditu návštěvnosti, který nás mile překvapil. Všechny rekordy již neplatí, Grafika opět vyrostla.

Včera jsme dostali výsledky červnového auditu společnosti DCCI. Konečně máme potvrzená čísla za červen z nezávislého zdroje. A co je nejdůležitější, ta čísla jsou neuvěřitelně příjemná. Červnová návštěvnost překonala všechna naše očekávání a tento měsíc se stal nejúspěšnějším v celé historií serveru.

Počet shlédnutých stran poprvé překročil magickou hranici 200.000 za měsíc. To znamená, že každý den bylo v průměru z našeho serveru odesláno přes sedm tisíc stránek a v pracovních dnech je to dokonce v průměru 8432 stran (růst 23%). Nejnavštěvovanější je pochopitelně domácí stránka magazínu, ale podle našeho redakčního systému i některé nejúspěšnější články četlo více jak čtyři tisíce čtenářů.

Když už jsme u počtu čtenářů i zde server zaznamenal rekordy. Přesný počet čtenářů bohužel zjistit nelze, ale například v průměru je náš server denně navštíven ze skoro jednoho tisíce různých počítačů. To znamená proti květnu úctyhodný nárůst o 28 %.

Přesní čísla si můžete prostudovat v auditu samotném, který si můžete ve formátu PDF stáhnout zde (cca 200 kB). Rádi bychom touto cestou poděkovali našim čtenářům za věrnost a doufáme, že vás nezklameme ani v dalších měsících.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: