Grafika na Reklamě 2000 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Grafika na Reklamě 2000

29. února 2000, 00.00 | Co chystáme na veletrh Reklama 2000? Jaké novinky představíme a jaké překvapení chystáme?

Zítra, 1.3.2000 začne na Pražském výstavišti veletrh Reklama 2000. Rozhodli jsme se využít této příležitosti a představit veřejnosti i našim obchodním partnerům celou řadu nových služeb. Po velice úspěšném roce 1999, který jsme věnovali hlavně rozvíjení obsahové stránky bychom rádi rozšířili v letošním roce nabídku služeb na serveru Grafika On-line. Co nejsrdečněji bychom Vás chtěli pozvat do naší expozice v levém křídle průmyslového paláce na stánek číslo 162.

První službou, kterou bychom v rámci veletrhu chtěli přestavit bude nový oborový adresář. Grafika On-line je jedním z největších center informací z oboru polygrafie, předtiskové přípravy a počítačové grafiky. Díky tomu můžeme v rámci oborového adresáře nabídnout klientům celou řadu speciálních výhod. Pro čtenáře bude nový adresář výrazně přehlednější a přinese podrobnější informace. Až do jeho spuštění plánovaného na 1.4.2000 mohou všichni zájemci využít speciální nabídky. Blíže ZDE.

Druhou novinkou, kterou představíme bude systém srovnávacích tabulek spojených s aktuálním ceníkem. Grafika publikuje celou řadu zajímavých technických článků, ale dlouhou dobu chyběl jednoduchý a přehledný nástroj pro srovnání konkurenčních modelů. Od 1.3.2000 budou k dispozici ceníky digitálních fotoaparátů a v nejbližší době přibudou i další typy přístrojů. Systém je navržen pro kompletní správu prostřednictvím webového rozhraní, takže bude umožňovat snadnou a pružnou aktualizaci. Bližší informace najdete ve středečním vydání Grafiky nebo na v naší expozici.

Poslední novinkou, kterou představíme na veletrhu budou dva speciální balíčky reklamy. Internetová inzerce je poměrně komplexní nástroj, který umožňuje cíleně oslovit potenciální klienty, ale může působit komplikovaně. Proto jsme připravili dva nové reklamní programy s maximálně zjednodušeným zadáváním a přesto vysokou efektivitou. Protože oba programy představují velmi exkluzivní řešení, budou až do 3.3.2000 nabízeny pouze na veletrhu. To znamená, že návštěvníci veletrhu budou mít možnost získat informace o programu s předstihem a využít této nové služby dřív než konkurence.

Doufáme, že uvedené novinky i připravované překvapení budou dostatečnou motivací pro návštěvu naší expozice. Pokud máte zájem o osobní schůzku doporučujeme dohodnout si předem termín schůzky na tel. čísle 02/96 2000 54.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: