Grafika na cesty! - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Grafika na cesty!

25. ledna 2000, 00.00 | Připravili jsme pro Vás mobilní verzi našeho elektronického magazínu. Máte kapesní počítač s operačním systémem PalmOS nebo WindowsCE? Máme pro vás AvantGO!

Na našem serveru se maximálně snažíme přiblížit čtenářům. Na příchod nové technologie se vždy snažíme reagovat. Když se objevila aplikace AvantGO určená pro off-line prohlížení HTML stránek na kapesních počítačích, okamžitě jsme začali pracovat na upravené verzi Grafiky pro tento nově se rodící standard. Po období pokusů, testování a optimalizace přicházíme se speciální aktuální verzí grafiky pro kapesní počítače s operačním systémem PamlOS nebo Windows CE.

Logo AvantGO Pokud si chcete svojí Grafiku číst třeba v autobusu nebo v lese, budete potřebovat splnit několik technických podmínek. Tou první je pochopitelně disponovat kapesním zařízením s operačním systémem PalmOS nebo Windows CE. Druhou podmínkou je instalace klientského programu AvantGO. V současnosti nabízenou verzi 3.1 si můžete bezplatně stáhnout ZDE. Ale Grafiku můžete číst i na starší a úspornější verzi 1.x. Tu najdete na mnoha sharewarových serverech.

Pokud máte instalovaného klienta AvantGo, pak už jen stačí kliknout na ten správný odkaz. Připraveny jsou obě verze :

  1. AvantGO 1.x
  2. AvantGO 3.x

Přejeme hodně příjemných chvil při čtení Grafiky daleko od stolního počítače. Rádi přivítáme všechny k této službě.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: