Fujitsu Forum 2012 Mnichov - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Fujitsu Forum 2012 Mnichov

12. listopadu 2012, 10.03 | Ve dnech 7. a 8. listopadu se v mnichovském ICM – Mezinárodním kongresovém centru konala největší IT konference v Evropě – Fujitsu Forum. Jeho účastníky jsou hlavně profesionální uživatelé a IT manažeři nejen z Evropy, ale z celého světa. IDIF se zúčastnil akce pro novináře, jejíž součástí byla i exkurze ve výrobním závodu Fujitsu v Augsburku, a zajímavé postřehy vám nabízí v několika článcích.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov

 

Hlavním tématem letošního ročníku byl "Reshaping ICT – Reshaping Business“, ale akcentována byla i další aktuální ICT témata včetně cloudových řešení. Ve středu pozornosti byly IT inovace a modernizace a jak mohou dynamicky a pozitivně přetvářet podnikání.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov - Rolf Schwirz, CEO Fujitsu

 

Pro novináře byl připraven speciální program, jehož součástí bylo také představení očekávaných novinek Fujitsu experty společnosti, informační bloky byly zaměřeny na cloud computing, trendy v datacentrech, na inovace v mobilních zařízeních, ale samozřejmě nechyběly ani informace pro jednotlivé uživatele určitých produktů z portfolia Fujitsu. Zajímavá byla ovšem už jen samotná možnost zhlédnout novinky v režimu NDA, které se objeví na trhu v roce 2013.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov - Dr. Joseph Reger, Chief Technology Officer

 

Hlavní program pro média se uskutečnil 6. a 7. listopadu 2012. V úterý 6. listopadu se konala tisková konference, na které vystoupil Rolf Schwirz, CEO Fujitsu Technology Solutions, technologické novinky velmi živě představil charizmatický Dr. Joseph Reger, Chief Technology Officer, který v následující části obšírně odpovídal na dotazy. První část programu uzavřel Benno Zollner, Chief Information Officer. Odpoledne se uskutečnila vedená prohlídka areálem.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov - Dr. Joseph Reger, Chief Technology Officer

 

Ve středu 7. listopadu jsme navštívili vývojový a výrobní závod Fujitsu v Augsburgu, poslední svého druhu v Evropě, a to včetně prohlídky unikátních testovacích laboratoří. Viděli jsme prostory, kde se provádějí mechanické a akustické testy, testy bezpečnosti/ECM, testy Wi-Fi, ale také kompletace PC a serverů a jejich příprava k distribuci či odeslání konkrétním zákazníkům. 

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov

 

Produkty, řešení a služby společnosti Fujitsu a jejích partnerů byly prezentovány v moderních a velmi rozsáhlých výstavních prostorách.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov

 

Fujitsu Forum 2012 navštívilo mnoho partnerů, zákazníků a potenciálních zákazníků, ale také analytiků a novinářů z 80 zemí, kteří měli možnost mimo jiné vidět živé ukázky produktů a řešení a řadu z nich mohli vyzkoušet, případně měli možnost konzultovat vše, co je zajímá s experty pro jednotlivé oblasti.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov

 

To je příležitost pro IT manažery, IT architekti, ale také pro obchodníky a marketingové specialisty. Výzkumníci z oddělení rozvoje Fujitsu odhalili nové technologie a řešení a umožnili účastníkům, kteří plánují a spravují IT prostředí, získat hlubší pohled v oblastech, ve kterých musí často dělat strategická rozhodnutí.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov - desktop řešení „all-in-one“

 

Velmi zajímavá je ovšem už jen samotná souborná výstava výrobků, řešení a služeb zaměřených na inovace a inspirace v oblasti ICT. A novinek bylo poměrně hodně. K nejvíce zajímavým patřilo rozšíření nabídky displejů a komplexních pracovních stanic s dotykovou obrazovkou a operačním systémem Windows 8, včetně inovativního řešení „all-in-one“ PC ESPRIMO X913-T,  konvertibilního notebooku LIFEBOOK T902, tabletu STYLISTIC Q572 a hybridního tabletu PC STYLISTIC Q702.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov - desktop řešení „all-in-one“

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov – inovované desktop řešení „all-in-one“.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov - desktop řešení „all-in-one“

 

A ještě jeden pohled na prezentovaná desktop řešení „all-in-one“, nabízená v několika konfiguracích.

 

Fujitsu Forum 2012 Mnichov - velký zájem byl i o tablety a mobilní ICT řešení

 

Velký zájem byl i o různé typy tabletů, dokovacích stanic, klávesnic a dalšího praktického příslušenství pro ně a o mobilní ICT řešení vůbec.

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Rubriky  » Ze společnosti  

 » Aktuality  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: