Finanční výsledky Grafiky za rok 1999 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Finanční výsledky Grafiky za rok 1999

3. dubna 2000, 00.00 | Společnost Grafika Publishing s.r.o. zveřejnila své finanční výsledky za rok 1999. V prvním roce svého působení dosáhla obrat přes 1.700.000Kč.

3.4.2000 Praha. Společnost Grafika Publishing s.r.o., vydavatel oborového serveru Grafika On-line (www.grafika.cz) , oznámil finanční výsledky za rok 1999. Podle účetní uzávěrky dosáhla společnost podnikající pouze na internetu obrat 1.713.281 Kč.

Společnost Grafika Publishing s.r.o. byla založena v dubnu 1999 a jejím jediným oborem podnikání je vydávání jednoho z největších českých oborových serverů. Za necelý rok působení se jí podařilo vybudovat fungující redakci a dokonce vyprodukovat mírný zisk.

Rok 1999 byl úspěšný nad všechna naše očekávání. Zaměřili jsme se zejména na budování redakčního zázemí a dobrého kolektivu. Společnost dokázala prakticky ve čtyřech lidech vybudovat velkou základnu externích redaktorů a dosáhnout velmi vysokého obratu. Všechny získané finanční prostředky byly samozřejmě investovány do hardwarového zajištění serveru, programování redakčního systému a nových služeb.

Největší odměnou za naše úsilí je zájem čtenářů a jejich vesměs pozitivní hodnocení. Návštěvnost se podle nezávislého DCCI auditu za rok 1999 více jak šestinásobně zvětšila. V posledním únorovém auditu se vyšplhal počet odebraných stránek za měsíc na 621.842. Navíc podle aktuálního průzkumu navštěvuje drtivá většina čtenářů server minimálně jednou týdně.

Pro rok 2000 očekáváme další výrazný růst návštěvnosti i obratu společnosti. Na začátku roku jsme spustili několik nových služeb, kterými chceme doplnit klasickou proužkovou reklamu, která byla v roce 1999 jediným zdrojem příjmů.

"Rád bych poděkoval všem našim partnerům i čtenářům za vynikající výsledky našeho serveru. Bez Vaší přízně bychom nemohli dosáhnout tak pozitivních výsledků," říká Jan Březina jednatel společnosti.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: