Epson Business Roadshow v NTM - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Epson Business Roadshow v NTM

16. září 2012, 21.49 | Epson Business Roadshow po střední a východní Evropě odstartovala a v úterý 18. září 2012 představí více než 70 produktů v Praze v Národním technickém muzeu na Letné, a to od 10 do 17 hodin. Doprovodný program roadshow potěší také fotbalové fanoušky, staví totiž na spolupráci společnosti Epson s fotbalovým klubem Manchester United.

 

Z hlavního města Litvy, Vilniusu, kde Epson Business Roadshow odstartovala, směřuje postupně přes osm dalších měst včetně Prahy do svého cíle v Bukurešti. Zájemcům o exhibici z řad obchodních partnerů, koncových zákazníků a novinářů nabídne jedinečnou příležitost vyzkoušet si nové modely, unikátní technologie a další příslušenství značky Epson. Návštěvníci expozice zažijí největší koncentraci technologických novinek a unikátních řešení na jediném místě.

 

Epson v loňském roce podepsal dohodu o globálním sponzorství, podle níž se stal oficiálním partnerem pro kancelářské vybavení jednoho z nejslavnějších fotbalových klubů Manchester United. Partnerství Epson se značkou tohoto klubu stmeluje také společná cesta po Evropě. „V rámci doprovodného programu se mohou návštěvníci zúčastnit losování o zájezd na zápas Manchester United ve West Ham, nebo se mohou nechat vyfotit s hráči Manchester United v životní velikosti. Vytištěnou fotografii si pak mohu odnést domů,“ uvedla Blanka Jašková, Marketing Services Specialist.

 

Epson Business Roadshow v NTM

 

Společnost Epson se zde chystá představit několik nových produktů. Jedním z nich je nová řada kompaktních tiskáren Expression Home a Expression Premium range pro domácí použití se speciálně navrženými inkoustovými náplněmi, které zajistí bezkonkurenční tiskovou kvalitu. Stranou nezůstane ani nízkonákladový černobílý tisk. Epson představí řady tiskáren L-serie s integrovaným zásobníkem inkoustu, nové řady černobílých tiskáren M-serie, které budou na trh uvedené až v roce 2013. Prezentována bude také řada tiskáren pro řešení v oblasti bankovnictví a retailu, která umožňuje tisk pomocí webového prohlížeče a tiskne ze všech aplikací bez nutnosti ovladače. Zraku návštěvníku nesmí uniknout ani 3D projekce pro domácí kino a projekce pro vzdělávání a business.

 

 „Věříme, že si návštěvníci naší Roadshow odnesou užitečné informace a spoustu zážitků. Zástupci společnosti Epson budou na místě připraveni zodpovědět dotazy, poskytnout odborné informace a poradit až tisícovce návštěvníků. V průběhu roadshow budou od 10.30 do 11.30 hodin a odpoledne od 14 do 15 hodin probíhat prezentace unikátních řešení pro oblasti školství, státní správu, korporace a další,“ dodala Blanka Jašková, Marketing Services Specialist.

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: