Dokonalý marketing po Internetu? - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Dokonalý marketing po Internetu?

13. března 2000, 00.00 | Může se stát oborový adresář na Internetu dokonalým marketingovým nástrojem? Kolik klientů můžete najít na Internetu a jak je nejvýhodněji oslovit?

Každý manager má velice těžký úkol. Rád by maximálně propagoval svůj produkt, společnost nebo značku, ale má velice omezené finanční prostředky. Efektivita vynaložení prostředků je zaklínadlem moderního vedení společností. Přesto bez účinné propagace se nemůže prosadit žádná společnost, a proto je stále třeba hledat nové cesty, jak oslovit ty správné klienty a zlepšit tak postavení vlastní společnosti.

Server Grafika On-line nabízí tradičně celou řadu propagačních služeb, ale teprve nyní přichází s opravdu jedinečnou nabídkou. Od 1.4.2000 bude spuštěn zcela nový oborový adresář určený pro společnosti působící v oblasti polygrafie, grafiky, pre-pressu a všech oblastí souvisejících s těmito obory. Nejde však o pouhý adresář, jakých je nejen na Internetu celá řada, ale o ucelený systém propagace společnosti. Již dnes lze využít prvních služeb a velice efektivně začít propagovat svojí společnost.

Co všechno nový systém nabízí?
V první řadě jde o propracovaný adresář, který je vašim potenciálním klientům k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu. V adresáři najdou uživatelé jak běžné katalogové informace, tak i odkaz na internetovou prezentaci společnosti, tedy cestu k dalším podrobným informacím. Díky dobře navržené struktuře budou moci uživatelé velice snadno nacházet informace o konkrétních společností. Navíc je adresář doplněn vyhledávácím nástrojem pro snadnou orientaci.
Důležitým faktorem celého systému je důsledná integrace se všemi stávajícími službami Grafiky On-line. Již dnes funguje okénko nazvané "Oborový link", ve kterém se zobrazují jednotlivé záznamy z adresáře. Každý den je tak zobrazeno přes 20.000 záznamů z adresáře čtenářům našeho magazínu. Díky tomu za první týden fungování systému získali stávající uživatelé systému několik stovek nových klientů.
Ještě před oficiálním spuštěním adresáře bude integrován systém i do fulltextového vyhledávání serveru. To znamená, že pokud od popisu o 1.000 znaků zahrnete vhodná klíčová slova bude Vaše společnost zobrazována i u výsledků vyhledávání.
Všechny tyto služby a celá řada dalších připravovaných vylepšení zajišťuje, že záznam v adresáři bude k dispozici všem zhruba 50.000 čtenářům serveru. Navíc bude celý adresář vydáván čtvrtletně ve formátu PDF pro uživatele s horším připojením. Tato verze bude k dispozici všem zájemcům zcela bezplatně!

Proč se zapsat již dnes?
Možná si kladete otázku proč se zapsat do systému, který bude oficiálně spuštěn až 1.4.2000? Důvodu je hned několik. Tím prvním je fakt, že již týden se zobrazují zapsané společnosti v oborovém okénku a díky tomu získávají prakticky textovou inzerci zdarma. Navíc můžete využít dobu do spuštění pro doladění zápisu do takové podoby, ve které nejlépe popíše vaší společnost a zároveň vzbudí zájem čtenářů. A v neposlední řadě až do spuštění systému můžete získat zápis s výraznou slevou.

Bližší informace a nový design systému můžete vidět na adrese : https://www.grafika.cz/linky.html. A nezapomeňte nejvýhodnější podmínky zápisu platí pouze do 1.4.2000!

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: