DocuWorld již brzy v Praze - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

DocuWorld již brzy v Praze

5. května 1999, 00.00 | Tento nejambicióznější marketingový program v historii Xeroxu představí komplexní problematiku zpracování dokumentů.

Společnost Xerox představí české odborné veřejnosti projekt pod názvem DocuWorld. Jde o jedinečný projekt, který poprvé přichází také do České republiky. K vidění zde budou reálné aplikace připravené společností Xerox a jejími partnery tak, aby předvedená řešení byla skutečně komplexní.

DocuWorld je speciální odborná výstava digitálních technologií a bude se konat v pražském hotelu Ambassador, ve dnech 25. - 27. května 1999. Tento nejambicióznější marketingový program v historii Xeroxu představí problematiku zpracování dokumentů (v tištěné i elektronické podobě), jejich archivace i tisk budou předvedeny v komplexní podobě, na reálných aplikacích a v reálném prostředí. Celý program je určen pro odborníky v oblasti grafiky a tisku, IT manažery, a pracovníky, kteří s dokumenty nejčastěji pracují, jako např. marketingové či finanční manažery.

Třídenní program v hotelu Ambassador bude zahrnovat prezentace digitálního tisku, demostrace specifických aplikací, které využívají vybavení a softwaru společnosti Xerox. Návštěvníkům se představí také zákazníci společnosti Xerox a podělí se o s své zkušenosti s využitím řešení firmy Xerox.

Celý projekt bude v České republice rozdělen do dopoledních a odpoledních sekcí, které se speciálně budou zaměřovat na jednotlivé tržní segmenty:

  • Bankovnictví a finance
  • Státní správa
  • Energetika a služby
  • Průmysl a výroba
  • Graphic Art Industry

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: