Dočasné problémy s dodávkami produktů LEXMARK - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Dočasné problémy s dodávkami produktů LEXMARK

28. března 2000, 00.00 | Společnost AT Computers a.s., největší tuzemský výrobce počítačů a
velkoobchod, oznamuje dočasné problémy s dodávkami produktů značky LEXMARK.

Společnost AT Computers a.s., největší tuzemský výrobce počítačů a velkoobchod, oznamuje dočasné problémy s dodávkami produktů značky LEXMARK.

Petr Vaněk, produkt manager AT Computers : "Vzhledem k nejasné situaci společnosti ALTMARK, výhradního zastoupení Lexmarku v České republice a Evropě, jsme nuceni s politováním oznámit, že veškeré dodávky těchto tiskáren a spotřebního materiálu se stávají problematickými".

Vzniklá situace je reakcí na celoevropské problémy společnosti Altmark, která není schopna zajistit plynulé dodávky dalším distributorům. AT Computers doposud garantuje dodávky spotřebního materiálu, upozorňuje však na problematickou situaci v oblasti tiskáren, zejména pak s jejich lokalizací.

Další informace získáte na internetové adrese http://www.atcomp.cz nebo u Petra Vaňka, tel. 069/6253270, email :

O společnosti :

Společnost AT Computers, a.s. byla vytvořena v lednu 1998 osamostatněním z velkoobchodní části holdingu AutoCont. V současnosti je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti informačních technologií na českém a slovenském trhu. Zaměřuje se na výrobu a distribuci osobních počítačů (zn. AutoCont, Triline) a distribuci značkových komponent do PC a notebooků.

Mezi nejdůležitější partnery-dodavatele, se kterými firma úzce spolupracuje, patří firmy ASUStek, ATI, Fujitsu, Hewlett-Packard, Hitachi, Intel, Hyundai, Micron, Samsung, CreativeLabs, Logitech, Microsoft, Seagate, Sony, ViewSonic, Western Digital a další. V roce 1999 firma dosáhla obratu více než 1,9 mld Kč (1,3 mld v roce 1998) a prodala 39.960 ks (29802 ks v roce 1998)

Společnost AT Computers, a.s. je od roku 1997 držitelem nejvyššího stupně certifikace jakosti - ISO 9001. Další informace naleznete na internetové adrese http://www.atcomp.cz

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: