Dnes začíná Svět knihy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Dnes začíná Svět knihy

9. května 2002, 00.00 | Na pražském výstavišti dnes začíná 8. ročník knižního veletrhu Svět knihy. Loňský ročník dokázal přitáhnout 21 000 návštěvníků a i letošní má jistě co nabídnout - představuje nejen knihy, ale i tiskárny, studia, multimédia...

V Průmyslovém paláci holešovického výstaviště začíná dnes v 10 hodin již 8. ročník mezinárodního knižního veletrhu Svět knihy 2002.

Dnes, tj. 9. 5. 2002 bude probíhat kontraktační den určený pouze pro odbornou veřejnost a zástupce tisku. Další dny, tj. od 10-12. 5. bude veletrh otevřen od 10.00 do 19.00 hodin. V neděli 12. 5. se brány výstavy uzavřou v 18.00 hodin.

Svět knihy je tradičně velmi úspěšný a navštěvovaný veletrh - v minulém roce bylo na veletrhu zastoupeno 654 vystavovatelů z 26 zemí světa, navštívilo jej 21 000 návštěvníků a 323 akreditovaných novinářů.

Nomenklatura veletrhu nezahrnuje pouze knihy. Na výstavní ploše lze nalézt společnosti zabývající se jak vydáváním knih, tak výrobou samou. V katalogu vystavovatelů lze nalézt rubriky jako: Beletrie a umění, Odborná literatura a učebnice, Literatura pro děti a mládež, Jazykověda, Kartografie, Noviny a časopisy, Antikvariát a krásné tisky, Literární agentury, Tiskárny, Grafická studia, Knihovny a informační systémy, Distribuce a obchod knihami, Služby pro knihkupce a knihovny ... Nakonec ani název výstavy Svět knihy dnes již tolik nevystihuje všechny produkty, které lze na veletrhu zhlédnout - mimo knih to jsou dále např. noviny, časopisy, multimédia, mapy, knižní grafika, fotografie, pohlednice, nábytek a zařízení pro knihkupce, vybavení knihoven, HW, SW, kalendáře, diáře a další.

Svět knihy má tradičně velmi kvalitně zpracovaný informační web na adrese http://www.svetknihy.cz. Na této adrese naleznete nejen informace o výstavě a vystavovatelích, ale i přesný rozpis doprovodného programu (cca 143 pořadů!).

Cena vstupenky na kontraktační den činí 100 Kč, na další dny 60 Kč.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Polygrafie  

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: