digiMedia - nový veletrh o digitální komunikaci - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

digiMedia - nový veletrh o digitální komunikaci

24. června 1999, 00.00 | Na půdě nejprestižnějších světových organizátorů nevznikají nové veletrhy z našeho oboru moc často. digiMedia ale není zajímavý pouze tím.

Není to tak často, co na půdě nejprestižnějších světových organizátorů vznikají zcela nové veletrhy a navíc z oboru, kterému se věnuje náš server. Jedním z takových je nový veletrh digiMedia, který byl včera představen českým novinářům na tiskové konferenci v hotelu Diplomat.

A nutno přiznat, že na první pohled vypadá veletrh velmi slibně. Pořadatelské zázemí a perspektivní nomenklatura mu totiž předesílá možná zajímavou budoucnost. Pořadatelem je Messe Düsseldorf společně s prestižními veletrhy Imprinta, komm a MacWorld & Publishing Expo.

Veletrh digiMedia se bude konat 22. až 25. září 1999 v Důsseldorfu. Nomenklatura je zaměřena na vše, co se týká digitálních médií - hardware, software, stejně tak jako služby pro digitální publikování, marketing a komunikaci. Součástí veletrhu pak budou také odborné konference zaměřené na využití médií v nové digitální éře.

Podle pořadatele je v současné době přihlášeno přibližně 350 vystavovatelů, včetně známých firem jako je Adobe, Heidelberger Druckmaschinen, Intergraph, Silicon Graphics a Xeikon. Součástí veletrhu bude také tématické MacWorld City, kde bude prominentně na cca 1000 čtverečních metrech zastoupena platforma MacOS. Část výstavního prostoru bude věnována také inovačním multimediálním agenturám, které zde budou prezentovat řešení v oblasti on-line marketingu a e-commerce. Jinou součástí bude Digital Solutions Center a Digital Theatre, zaměřené na řešení a příklady použití managementu dat, komunikace, distribuce dat a digital imaging.

Bližší informace lze nalézt na www.digiMedia.de.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: