Den otevřených dveří s Nikonem D70 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Den otevřených dveří s Nikonem D70

22. června 2004, 00.00 | Opět po dvou měsících bychom Vás rádi co nesrdečněji pozvali do školících ateliérů Institutu digitální fotografie, ve kterých je na 20. července připraven již druhý Den otevřených dveří. Tentokrát bude ústředním bodem programu digitální zrcadlovka Nikon D70, kterou si budete moci v praxi vyzkoušet při produktové i portrétní fotografii v profesionálním studiovém prostředí.

Den otevřených dveří je happeningem příznivců digitální fotografie, kterým nabízíme možnost zcela bezplatně si vyzkoušet profesionálně vybavený fotografický ateliér s bohatou výbavou doplňků, počítačovou učebnu s programovým vybavení Adobe, Corel a Zoner a v neposlední řadě i možnost poslechnout si výklad zkušených lektorů IDIFu. Prvního Dne otevřených dveří 20.5. se zúčastnila stovka fotoamatérů z jejichž ohlasů vyplynulo jednoznačně, že tato akce je smysluplná a atraktivní.

Abychom program druhého Dne otevřených dveří ještě více zatraktivnili, zajistili jsme celkem šest digitálních zrcadlovek Nikon D70, které budou k dispozici na praktické vyzkoušení i s bohatou škálou objektivů a dalšího příslušenství. Návštěvníci tak budou moci nejen vidět práci lektorů IDIFu, ale i na vlastní kůži vyzkoušet v ateliérových podmínkách tuto oblíbenou DSLR. Za podporu děkujeme českému zastoupení značky Nikon.

Přijďte si bezplatně vyzkoušet digitální zrcadlovku Nikon D70 do prostředí fotoateliérů IDIFu.

A jak bude vypadat program? Celý den je rozdělen do tří shodných dvouhodinových běhů, tak aby se v prostorách IDIFu v Hálkově 2 mohli vystřídat všichni zájemci. To znamená, že si můžete s ohledem na zaplnění vybrat zda chcete přijít na 10:00, 13:00 nebo 16:00. Pro každý běh budou otevřeny oba dva školící ateliéry a počítačová učebna. Ve velkém ateliéru bude prezentovat Jan Březina portrétní fotografii s použitím studiového vybavení a Nikonu D70. Stejný fotoaparát bude Ondřej Neff používat v malém školícím ateliéru pro reklamní produktovou fotografii.

A nejen to. Jako bonus jsme pro Vás připravili ve spolupráci s Centrem FotoŠkoda možnost získat nejen atraktivní slevu na Nikon D70, ale i odprodat svůj starší fotoaparát protiúčtem. Takže pokud se chystáte na nákup Nikon D70, může se Den otevřených dveří stát kromě jiného i místem výhodné koupě.

Vzhledem k tomu, že kapacita školících prostor je omezena, prosíme využijte včas bezplatné on-line registrace zaručující vstup na konkrétní běh. Děkujeme za pochopení a těšíme se na shledanou.

Kapacita omezena - registrujte se co nejdříve!

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » VSE  

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: