Další styly pro Photoshop - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Další styly pro Photoshop

Photoshop zásuvný modul FXPak

17. srpna 2001, 00.00 | Photoshop je zřejmě jednou z nejpodporovanějších aplikací. Vzniká pro něj spousta zásuvných modulů, stylů a efektů. Některé lze použít dokonce ve Photoshop Ellements.

Firma Human Software je dalším z dodavatelů zásuvných modulů a jiných udělátek pro Adobe Photoshop. Pro některé uživatele zřejmě bude zajímavé, že jsou dostupné také pro Photoshop Ellements, Corel Photo-Paint nebo Jasc PaintShop Pro a zásuvné moduly fungují dokonce od Photoshopu verze 3.

Mezi novinky patří sada stylů FXPak, která má dokonce svou webovou stránku. Styly lze použít ve Photoshopu 6 nebo Photoshop Ellements pro Windows nebo PowerMac.

FXPak obsahuje více než 400 stylů, které lze použít na textu nebo tlačítkách, a více než 120 stylů pro použití na vrstvách. Styly vypadají mnohem použitelněji, než "Safírové efekty", o kterých jsme psali dříve.

Cena produktu je 40 USD a můžete ho zakoupit zde. Pokud vás zajímá, co lze všechno se styly provádět, můžete si prohlédnou galerii textových efektů na pozadí pouště.

Firma Human Software má ještě další produkty, přičemž některé vypadají opravdu zajímavě. Napříkla zásuvný modul Automask pro poloatomatické maskování, který funguje také v Corel Photo-Paintu a Jasc PaintShop Pro.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Photoshop  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: