Creative Starter Pack - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Creative Starter Pack

13. července 1999, 00.00 | Jak se dělá "správný obchod" opět předvádí distributor společnosti Corel. Otázkou je, zda tentokrát nešlápl vedle...

Po velmi krátké době (viz náš článek Školní redaktor) přichází společnost DTP Studio s dalším bundlovou nabídkou. Jak je vidět, tablet Wacom dokáže patrně přitáhnout kupce. Avšak vzhledem k tomu, že zmíněný balíček Školní redaktor je prodáván za skoro stejnou cenu, třebaže nabízí z našeho pohledu daleko více (program Corel Print Office CZ), představuje nabídka Creative Starter Pack spíše způsob dalšího marketingového zviditelňování, než skutečný "trhák". Je otázkou, zda přibalené CD v hodnotě pár set korun je adekvátní nabídkou. Srovnání s Creative Packem opravdu pokulhává. Blíže viz tisková zprava:

"Po uspechu balicku Creative Pack (Wacom Tablet + Corel DRAW 8), ktereho se za dva mesice prodalo pres 500ks prichazi DTP Studio s obdobnou nabidkou, ktere je nyni urcena pro zacinajici grafiky a domaci pouziti.

Creative Starter Pack obsahuje tlakocitlivy tablet Wacom PenPartner a titul Corel CD LABYRINT. Corel CD LABYRINT obsahuje puvodni ceskou on-line ucebnici vsech komponent Corel DRAW 8, vcetne Corel Photo-Paint 8, Corel SCAN a podobne. Elektronicka publikace ma rozsah nejkolik set stran textu a ilustraci! Soucasti CD ROM je tez dokument shrnujici Know How z oblasti pripravy tisku a grafickeho designu. Vsechny dokumenty lze umistit jako html soubory na firemni sit a pristupovat k nim on-line pomoci internetovskeho prohlizece!

Soucasti CD ROM je interaktivni test znalosti z oblasti DTP, ktery je urceny vsem kdo si chteji vylepsit, nebo overit sve znalosti z oblasti pocitacove grafiky a pripravy tisku. Na CD ROM najdetete plne funkcni 30ti denni verze programu Corel DRAW 8 CZE i ENG verze, ktere slouzi pro seznameni s funkcemi programu a netusenych kreativnich moznosti ve spojeni s tlakocitlivym tabletem Wacom! Posledni a nemena zajimavou casti CD ROM je mnozstvi utilit a jednoduchych programu se zamerenim na oblast DTP (napriklad prevod souboru mezi platformami Apple a PC)

Soucasti balicku je i voucher na dodavku oficialni tistene dokumentace pro Corel DRAW 8 CZE a sleva na nakup plnych verzi Corel DRAW 8 a Corel DRAW 9 a to i vcetne upgrade!

Za 3.965Kc (a to vcetne DPH) lze tak ziskat kvalitni tablet + databazi Know-How informaci a moznost vyzkouset si kreativni praci se spickovym grafickym programem. Vice informaci najdete na http://www.dtpstudio.cz/shw/starterpack/starterpack.htm".

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: