Corel zprovoznil portál CorelCity.com - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Corel zprovoznil portál CorelCity.com

15. prosince 1999, 00.00 | V nedávné době zprovoznila Corel Corporation nový internetový portál CorelCity, který nabízí řadu zajímavých on-line služeb poskytovaných Corelem ve spolupráci s dalšími nezávislými partnery.

V nedávné době zprovoznila Corel Corporation nový internetový portál CorelCity, který nabízí řadu zajímavých on-line služeb poskytovaných Corelem ve spolupráci s dalšími nezávislými partnery. CorelCity by se měl stát centrálním bodem přístupu k internetovým zdrojům pro všechny zákazníky Corelu, a to především těch, kteří se stanou vlastníky PC s Corel Linuxem. Tento operační systém šířený celosvětově s novými motherboardy prostřednictvím skupiny PC Chips poskytuje ke CorelCity přímý přístup prostřednictvím jedné z ikon své pracovní plochy.

CorelCity nabízí svým uživatelům zdarma následující služby:

  • Corel vDrive (beta verze): Snadno použitelný ukládací prostor na Internetu o kapacitě 20 megabytů, dostupný lehce z jakéhokoli počítače připojeného na Internet.
  • Snadný webový přístup: Z CorelCity lze snadno přistupovat na všechny webové servery Corelu, mj. www.corel.com, linux.corel.com, designer.com a officecommunity.com. Tyto servery poskytují uživatelům užitečné informace a data spojená s grafickými aplikacemi Corelu, Linuxem, grafickým designem, kancelářským softwarem aj. Z CorelCity lze rovněž využívat Corel eStore, elektronický obchod se softwarem Corelu a ClipartCity, zásobárnu obrázků pro nejrůznější použití.
  • Novinky a informace: Zákaznický servis poskytovaný InfoSpace.com nabízí uživatelům přístup k zajímavým informacím a službám, jako jsou například denní zpravodajství, předpovědi počasí, burzovní přehledy, horoskopy, "yellow pages" a jiné.
  • Vyhledávací služba: Tuto službu zajišťuje Mamma.com a nabízí rychlé a snadné vyhledávání informací na Webu.
  • E-mailový účet: Členové corelovské komunity mohou prostřednictvím serveru Chek.com získat bezplatný poštovní účet s adresou , designer.com nebo officecommunity.com.
  • On-line komunikace: Pro okamžitou osobní on-line komunikaci nabízí CorelCity aplikaci JabberIM, založenou na standardu XML.
  • Faxové a hlasové služby: Prostřednictvím www.efax.com mají uživatelé možnost využívat výhod hlasových a faxových zpráv rozesílaných a spravovaných pomocí Internetu.
V budoucnu plánuje Corel rozšíření CorelCity o další služby, jako například Corel Printing Service, umožňující zákazníkům personalizovat jejich oděvy, dárky a jiné předměty užitím vlastních fotografií a kreseb.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: